≫ 

Nakon što je sahranio i drugog sina Futa doneo drastičnu odluku: Spas od tuge je našao u muzici

On je odlučio da nastavi sa komponovanjem

  • 0
Milan Radulović Laća, Sahrana Foto: Nikola Tomić

Milan Laća Radulović, sin pokojne Marine Tucaković i Aleksandra Radulovića Fute, pronađen je mrtav pre manje od mesec dana u Izraelu.

Laća je sahranjen 27. decembra na Novom groblju pored majke Marine i brata Miloša. Njegov otac, proslavljeni kompozitor, aranžer i producent Aleksandar Radulović Futa prve dana saznanja da je ostao i bez drugog sina proveo je u svom domu, a sahranu je izdržao stoički i dostojanstveno.

Dok njegovi bliski prijatelji brinu za njega i njegovo stanje, celokupna javnost se sve vreme pita kako izdržava situaciju u kojoj se našao. Izvor blizak Raduloviću.

- Naravno da je Futa čovek od krvi i mesa i da ga je saznanje da je ostao i bez drugog sina slomilo, ipak drži se muški, trezveno razmišlja i ne dozvoljava da apsolutno potone i digne ruke od sebe i života - počinje izvor, i dodaje:

- Svestan je šta se desilo, ali žali zbog svega onoga lepog što je moglo da bude, a to nisu dočekali ni njegovi sinovi, Marina, a ni on. Jednom prijatelju koji je prokomentarisao da se u celoj situaciji dobro drži, Futa je kratko odgovorio: „Nije meni ovo prvi put.“ Koliko god bilo bolno, Futa je prijatelju izgovorio svoju najveću životnu istinu.

Da muzika kojom se bavio celog života u Radulovićevom životu predstavlja i više od poziva, svedoči izvor koji otkriva da je kompozitor već posle sahrane uzeo svoju gitaru u ruke.

- Iako su njegovi najbliži saradnici bili pomalo šokirani, Futa ih je bukvalno odmah nakon sahrane okupio, uzeo svoju gitaru i počeo da rasvirava nove melodije. Spas je našao u muzici, što nije ništa čudno, jer je poznato da je muzika tu i kada nam je teško i kada nam je lepo u životu - objašnjava izvor za Alo.

Radulović uprkos tuzi koja ga je zadesila svoj život očigledno živi po stihovima koje je Ani Nikolić napisala njegova supruga Marina, a koje je njegov sin Milan izuzetno voleo i često citirao. Oni jednostavno glase: „Život je za žive.“

Video: Sahranjen Milan Laća Radulović

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA