≫ 

Đedović žestoko opleo, svi komentarišu da je mislio na Miloševićev otkaz: "Bez svih nas se može..."

"Dragi dušebrižnici, nakon praštanja, u duhu proznika pređašnjih, da vas rešim misterija i nedoumica", započeo je Đedović

  • 7
Marko Đedović, Milan Milošević Foto: Nikola Tomić, Kobra

Nakon što je po odlasku Milana Miloševića sa televizije "Pink" njegove obaveze voditelja rijaliti šou-programa "Zadruga" preuzeo Marko Đedović, zbog čega su se povele burne polemike.

Tim povodom Đedović se oglasio putem Instagrama i obratio se hejterima te je kroz svoj status porčio "da je svako zamenljiv"

- Dragi dušebrižnici, nakon praštanja, u duhu proznika pređašnjih, da vas rešim misterija i nedoumica - započeo je Đedović i dodao:

- Televizija nije trola kojom ste se verovatno vozili, pa da neko zauzme nečije mesto ili ga zameni. Menja se veš, ali verujem da vam je i to strano. Svako je na sopstvenom radnom mestu, o kojem jedino oni koji su vlasnici kompanije odluče - napisao je Đedović.

- Bez svih nas se može, pa taman seli svi u tu trolu vašu i otišli u tri majčine. Srdačan pozdrav - zaključio je Đedović.

Marko Đedović Printskrin: Instagram/djedovic

Video: Ana Nikolić objavila novi snimak sa žurke u Đedovićevom stanu: Kome li je posvetila ovu pesmu?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    10. januar 2023 | 17:41

    Jako loše i pristrasno vodio u nedelju intervjue, sve sa navođenjem svojih mišljenja i ulizivanjem produkcijskim igračima. Djedovic nula!

  • Djedovic

    10. januar 2023 | 18:18

    je velika ljiga.

  • Petar

    10. januar 2023 | 19:08

    Djedovic kao voditelj je najveća greška Pinka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA