Ivana Dudić raskopčana i bez brushaltera: Glumica u smelom izdanju raspametila sve

Glumica je na fotografijama koje je objavila na Instagramu sasvim raskopčala sako i pozirala bez brushaltera, a komentari na račun njenog izgleda su se nizali

  • 7
Ivana Dudić Foto: ATA Images/Mateja Stanisavljević

Glumica Ivana Dudić neretko pozira u izazovnim izdanjima, te je još jednom iznenadila svoje pratioce fotografijim na kojoj pozira bez brusa.

Ovog puta je za potrebe jednog događaja odabrala smelu kombinaciju koja je u prvi plan stavila njen dekolte.

Glumica je na fotografijama koje je objavila na Instagramu sasvim raskopčala sako i pozirala bez brushaltera, a komentari na račun njenog izgleda su se nizali.

"Harizma se ne može kupiti ni ugraditi", "Ovo skuplje od Monalize", "Najlepša žena na planeti", "Zbog tebe bih voleo da sam glumac i nadao bih se nekoj sceni s tobom", samo su neki od komentara ispod Ivanine objave na Instagramu.

Ivana Dudić inače sve više pažnje privlači svojim uspesima koje niže u karijeri, a poznata je i po tome što je jedna od retkih koja javno govori o eksplicitnim scenama koje snima.

Glumica je nedavno gostujući u emisiji "Realna priča" na Kurir televiziji otkrila kako je izgledalo snimanje eksplicitne scene sa glumcem Milošem Đurovićem iz dobro poznate serije "Crveni mesec".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Ivana Dudic (@dudicivana)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA