Snimak 5 brutalnih tuča u Zadruzi za samo 12 dana u novoj godini: Polivanje vrelom kafom, čupanje za kosu...

Za ove zadrugare nova godina nije počela onako kako su zamišljali

  • 5

Čak pet brutalnih tuča dogodilo se u rijalitiju Zadruga za samo prvih 12 dana u novoj godini. Sukobljavali su se i muškarci i žene, a kako se čini nasilja će biti još jer sve kazne koji učesnici dobijaju nisu dovoljne da promene njihovo ponašanje i smanje agresiju. Bar se tako pokazalo u godinama za nama.

Učesnici rijalitija najčešće upadaju u verbalne okršaje koji se sve češće završavaju fizičkim nasiljem, a snimci u vrhu našeg teksta su i dokaz ovoj tvrdnji.

Sama nova godina nije počela najbolje za Aleksandru Nikolić i Miljana Popovića.

Miljana je u toku proslave otela većinu pića koje je bilo obezbeđeno za zadrugare, zbog čega su ukućani bili kivni na nju, a Aleksandra je čak i fizički nasrnula na nju.

Njih dve su počele da se čupaju za kosu međusobno i šutirale, a zadrugari i obezbeđenje su upali u kupatilo ne bi li ih razdvojili.

Sledeća tuča dogodila se svega dva dana kasnije.

Zadrugarka Jelena Golubović i Miljan Vračević ušli su u žestok okršaj, prilikom čega je došlo do polivanja vrelom kafom, a potom je ona krenula na njega.

Okrušaju je prethodila svađa, prilikom čega je Jelena zamerila Miljanu to što ističe sebe u prvi plan i ne dopušta drugima do dođu do izdražaja.

Miljan je nasrnuo na Jelenu, a tom prilikom ju je jako odgurnuo, zbog čega je ona pala na krevet u Beloj kući. Okrušaju je prethodila svađa, prilikom čega je Jelena zamerila Miljanu to što ističe sebe u prvi plan i ne dopušta drugima do dođu do izdražaja.

Zadrugari su potom "poskakali" na noge, kako bi smirili situaciju, koja je eskalirala između između njih.

Nažalost sukobi su se nastavili i narednih dana, a fizičkim obračunom rešili su da raščiste račune i Zvezdan Slavnić, kao i Neca Lazić, zbog Anđele Đuričić.

Naime, Neca je je pričao protiv Anđele i spomenuo veoma bolan datum za nju, kada joj je brat poginuo što je nju veoma pogodilo.

U prvim trenucima Zvezdan je nemo slušao Necino izlaganje, a kada su ostali zadrugari počeli da ga opominju da ne spominje datum Anđeline porodične tragedije, Slavnić je doživeo nervni slom.

Skočio je sa klupe, iz sve snage bacio flašu koja se odbila o sto i krenuo na Necu, ali su ga srećom u toj nameri ostali zadrugari sprečili.

Po prvi put se dogodilo i da se voditelj umeša u fizički sukob zadrugara, pa je tako i Darko Tanasijević pokušao da obuzda Slavnića dok obezbeđenje nije utrčalo i izvelo ga napolje kako bi se smirio.

Filip Car fizički je nasrnuo na Ivana Marinkovića, zbog čega je odmah i kažnjen.

Naime, sve je počelo tokom emisije "Pretres nedelje", kada je Aleksandra počela da komentariše Filipa Cara i njegovu svađu sa zadrugarima u kući.

Ona je istakla da Neca i Peca imaju prava, baš kao i ostali učesnici, da komentarišu njihov odnos, na šta je Filip pobesneo jer smatra da oni nisu kompetentni.

U toku njegovog izlaganja uključio se i Ivan koji je stao na stranu blizanaca što se Filipu nikako nije dopalo te je fizički nasrnuo na njega.

Zadrugar Peca Lazić stao je u odbranu svog brata, te se tom prilikom posvađao sa Markom Stefanovićem.

Nakon gnusnih reči Marko je skočio sa kreveta i udario Pecu glavom. Zadrugari su u čudu gledali scenu oko njih, dok su oni najbliži pokušavali da smire situaciju.

Ubrzo je stiglo i obezbeđenje, koji su pobesnele zadrugare držali podalje jedan od drugog, bar neko vreme.

Video: Marko se krvnički zaleteo na Pecu: Obezbeđenje kao furija uletelo u spavaću sobu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA