Nikola Rokvić otkrio zašto on i Bojana još uvek nisu odabrali ime za naslednicu: "Ako se rodi na neki praznik"

NIkola je otkrio pojedine detalje iz privatnog života i kako se Bojana i on osećaju povodom još jedne prinove u porodici

  • 1
Lazar Marković, Svadba Foto: Nikola Tomić

Poznato je da pevač Nikola Rokvić, sin pokojnog Marinka Rokvića, i njegova supruga Bojana Barović čekaju treće dete, a sada su otkrili i nove detalje.

Naime, Pored Simeona i Leone, Nikola i Bojana će dobiti još jednu devojčicu. Pevač sada ističe da je srećan zbog lepih vesti.

- To je najveća radost i najveća sreća koju čovek može da spozna. Mislim da, od kad sam dobio prvo dete, shvatio sam da sve ostalo može, a i ne mora da bude. Ovo je nešto što je primarno, što je istinska vrednost. Jednostavno ta ljubav bez ikakvih kompromisa, bez ikakvih traženja, jednostvano porodica je uvek temelj svega - priča Nikola na početku razgovora

Rokvić otkriva i zašto još uvek nisu odlučili kako će nazvati ćerkicu.

- Za Leonu i Simeona smo brzo došli do imena. Bojana i ja se uvek dogovaramo tako da se u datom trenutku oboje složimo. Videćemo, o svemu tome pričamo i sa decom. Oni imaju neke svoje ideje. Nazivi su takvi da ne možemo to da prihvatimo, jer često nađu inspiraciju u crtanim likovima. Možda ćerkica i sama sebi da ime, ako se rodi na neki praznik, kao što je Simeon - ističe pevač za "Blic".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA