≫ 

Kosjerina često oduševljava publiku: Ovo su izdanja kojima je dekolteom "zakucala" gledaoce za male ekrane

Voditeljka je poznata po svom elegantnom izdanju

  • 10
Dragana Kosjerina Printskrin: RTS

Voditeljka Dragana Kosjerina zrači neverovatnom prirodnom lepotom, a kada pored toga počasti gledaoce izazovnim dekolteom, malo je reći da su oni tada zakucani za male ekrane.

Naime, voditeljka je poznata po smernim elegantnim izdanjima, i malo je reći da joj ona savršeno stoje, ipak kada otkrije malo više kože, i njeni atributi dođu da izražaja, malo je reći da nastane haos.

Dragana je obradovala obožavaoce smelim izdanjem u crnoj haljini, sa veoma dubokim dekolteom. Pored lepote koja je krasi, ovaj dodatak bio je i te kako intrigirajuć, pa je jasno gde su muški pogledi bili najviše usmereni.

Voditeljka se tu nije zaustavila, nakon male crne haljine, došla je na red i čipkana haljina sa još izazivnijim dekolteom, a potom i cvetna koja je posebno istakla njene atribute.

Gledaocima je naročito u sećanju ostala ljubičasta toaleta, koju je ona nosila preko jednog ramena, što je doprinelo tome da se mnogima dodatno raspali mašta, te je jasno da su mnogi morali da protrljaju oči, dok su gledali voditeljku na malim ekranima.

Ipak, svima je poznato da Dragana obožava odela, te je ponela jedno od njih, a ono što je mnogima "zapalo" za oko jeste lančić koji je pridržavao njene atribute, te su svi očekivali jedan nezgodan potez koji bi otkrio malo više.

Ipak Dragana je pravi dokaz tome, da isticanje atributa nije neohodno da se privuče pažnja, te svojim smelim egenalntim izdanjima i te kako zna da napravi pravu pometnju.

"Vatrena" izdanja poznate voditeljke pogledajte u galeriji ispod.

Video: Najlepša voditeljka RTS zaronila u dubine i pokazala obline

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igor

    14. januar 2023 | 15:33

    Prirodno , prelepo, normalno stvorenje... Bog joj je dao sve što treba da poseduje jedna prava žena.

  • Oki

    14. januar 2023 | 15:34

    Lepa, carobna, prirodna, talentovana, obrazovana, sa osecajem mere za sve. Kad je gledam I slusam potpuno uzivam. Jedna, jedinstvena Kosjerina.

  • RODJAK

    14. januar 2023 | 16:34

    Kolko minusa za Draganu ne razumem verovatno su vam bolja Dalila i Jovana Jeremic 🙈🙈

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA