≫ 

Prva fotografija Anđelke Prpić sa dečkom s kojim očekuje bebu: Glumica ne skida osmeh

Ovo je prva javna fotografija otkako se pojavila informacija da se glumica zabavlja sa najboljim drugom njenog bivšeg muža

  • 4
Snima se nastavak serije Foto: Mateja Stanisavljević/ATAImages

Glumica Anđelka Prpić poslednjih nedelja bila je u žiži javnog interesovanja nakon saznanja da očekuje dete sa novim dečkom, bivšim najboljim drugom svog prvog muža Darija Prpića.

Iako Anđelka o ovoj temi nije htela javno da govori, njena koleginica Tihana Lazović Trifunović je na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju sa suprugom, voditeljima Marijom Kilibardom i Slavkom Beleslinom, ali i koleginicom Anđelkom i njenim novim izabranikom.

Upravo to je prva zajednička fotografija Anđelke i njenog izabranika, sa kojim očekuje bebu.

Ono što je evidentno jeste da Prpićka ne skida osmeh sa lica dok pozira kraj svog partnera, a ovo je prva javna fotografija otkako se pojavila informacija da se glumica zabavlja sa najboljim drugom svog bišeg muža.

Podsetimo, Anđelka je povodom napisa, koji se tiču njene navodne afere sa M. Ž, istakla da se neće oglašavati, jer to utiče na njenu porodicu.

Anđelka Prpić sa dečkom Printskrin: Instagram/tihanalazovic

Video: Sloba Radanović uneo badnjak u kuću: Trudna Jelena mu sa osmehom otvorila vrata raširenih ruku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milivoj

    16. januar 2023 | 16:20

    Aman, ljudi, zašto uvek potenciranje i naglašavanje da je Anđelkin novi čovek drug BIVŠEG muža?! Bivši muž odavno našao drugu, bivši već tri godine a Anđelka izgleda nema pravo da nađe nekog i bude sretna kao što je i njen bivši muž. Neka je ona zdrava i sretna sa novim čovekom i njihovim detetom. Želim joj sve najbolje i neka je krenula dalje u životu.

  • Ccc

    16. januar 2023 | 14:20

    Niti je ona devojka,niti je on decko

  • MiMi

    16. januar 2023 | 17:59

    Sve sve, ali ova Kilibarda u svakoj čorbi mirođija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA