Voditeljka Dnevnika potpuno promenila imidž: Tanja izgleda drugačije, a njeno lice "osveženo"

Iako voditeljka nikada nije pričala o estetskim korekcijama, promena je očigledna, komentarišu mnogi

  • 8
Tanja Rađenović Printskrin: TV Pink

Voditeljka dnevnika, Tanja Rađenović iznenadila je sve kraj malih ekrana novim izgledom, a mnogi komentarišu da se podvrgla estetskim korekcijama.

Mnogi su primetili da popularna voditeljka ne izgleda kao što je nekada izgledala, te su istakli da se kao i mnoge javne ličnosti, verovatno podvrgla estetskim korekcijama.

Njeni obrazi su puniji, lice zategnutije, kapci otvoreniji, usne popunjenije, piše ispod pojedinih video snimaka objavljenih na mrežema.

Iako voditeljka nikada nije pričala o estetskim korekcijama, promena očigledna. Mnogi su takođe primetili da je Rađenovićeva promenila i frizuru, te je dugu kratku kosu zamenila sa paž frizurom, a komentari na račun njene transformacija ne prestaju.

Voditeljka je već dugi niz godina u skladnom braku s Petrom sa kojim je dobila dve ćerke Teodoru i Anđelu, a supruga je upoznala na specifičan način

- Zanimljivo je da sam se u to vreme borila da se ne otvori kafić u mojoj zgradi u tadašnjoj 'silikonskoj dolini' na Dorćolu. Sudbina je htela da kafić bude otvoren i pored moje borbe i da za to bude zaslužan moj budući muž, za koga sam se udala nakon godinu dana - ispričala je svojevremeno Tanja, a zatim okrila i detalje nezaboravnog venčanja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA