Glumac uživa u vezi sa 30 godina mlađom lepoticom: Milena proslavila 37. rođendan, podelila i fotku

Njihova veza od samog početka bila je pod budnim okom javnosti zbog ogromne razlike u godinama

  • 1
Premijera filma "Ne igraj na Engleze" Foto: Milan Maričić/ATAImages

Glumac Frano Lasić sedam godina je u skladnom braku sa 30 godina mlađom suprugom Milenom, sa kojom je 2020. dobio sina Nikolasa.

Njihova veza od samog početka bila je pod budnim okom javnosti zbog ogromne razlike u godinama, međutim, njima to nikada nije smetalo. Par uživa u svakom zajedničkom trenutku, a Milena neretko objavljuje fotografije iz svoje svakodnevnice.

Ona je sada na svom Instagramu podelila fotografiju sa svog 37. rođendana na kojima blista od sreće.

- Juče mi je bio 37. rođendan, kad pre? Godine lete, nisam više dete - napisala je ona, dok su se komplimenti na račun njenog izgleda samo nizali.

Naravno da godine nisu samo brojke, godine donose zrelost, iskustvo, strpljenje, razumevanje, ali i pokoju sedu, no sa godinama čovek treba da se "sprijatelji" i uživa koliko je moguće u njima. Svako doba ima i svojih prednosti, pa kako divnih, tako naravno i katkad teških trenutaka. Sve je to ljudski život i treba ga živeti punim plućima, koliko u svojim okvirima to možemo, jer život je jedan i trebamo ga ceniti – pričao je Frano.

Lasić je nedavno otkrio i kako je osvojio lepu beograđanku.

– Trudio sam se da osvojim Milenu, jer sam uvideo da je jedna kvalitetna, draga i lepa osoba u pitanju. Puno priče, upoznavanja, druženja. Harmonija u braku se održava nekim zajedničkim dogovorima, oko svih bitnih životnih stvari.

Video: Frano Lasić: Doveo sam seriju Dinastija u Jugoslaviju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Knjizevnik

    18. januar 2023 | 10:56

    Drugacija od svih drugih , lepa i prefinjena dama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA