≫ 

Brenin sin se baškari u penthausu na 40. spratu vrednom 600.000 €: Jedan Viktorov kutak san je svakog muškarca

Pored ogromnih staklenih prozora odakle se pruža čaroban pogled na grad, Živojinović je sebi napravio potpuni ugođaj

  • 15

Viktor Živojinović krajem prošle godine uselio se u penthaus u jednom od najluksuznijih naselja na Novom Beogradu, za koji su Brena i Boba iskeširali 600.000 evra.

Inače, Živojinovići su pazarili luksuzan stan na poslednjem spratu, tačnije na 40. odakle se pruža nestvaran pogled na gotovo sve delove Beograda.

Ovu nekretninu Brena i Boba pazarili su za svog najlmađeg naslednika Viktora, koji je nekretninu sredio po svojoj meri.

Viktor je pre nekoliko dana pokazao deo dnevne sobe koju pored sitnih detalja uglavnom krase urbana umetnička dela, a sada i svoj omiljeni kutak.

Naime, pored ogromnih staklenih prozora odakle se pruža čaroban pogled na grad, Živojinović je sebi napravio potpuni ugođaj.

Kako je veliki ljubitelj sajber igrica, Viktor je kupio čak tri računara koje je smestio tik uz porzore, a gde će izgleda najviše provoditi vremena.

Upravo ovaj kutak, pored mnogobrojnih prostorija i soba koje se nalaze u velelpnom stanu od čak 140 kvadrata, želja je gotovo svaakog dečka, tinejdžera, ali i muškarca.

Kako izgleda deo stana pogledajte u videuu na početku teksta, ali i galeriji u nastavku teksta:

Video: Brenin sin pokazao pogled iz stana vrednog 600.000 evra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hogar

    21. januar 2023 | 14:13

    NIJE ZARADIO NI ZA KIFLU ....ALI ZATO MAJKA I OTAC ....

  • Max

    21. januar 2023 | 14:36

    Narod nema leba da jede,a sinovi i cerke doticnih koji su nam totalno unistili kulturu,i zaludeli naciju ciganlukom reklamiraju se i javno ponizavaju i ovako jadan i napacen narod.. Zali boze!

  • Gola Istina

    21. januar 2023 | 13:59

    Idi bezi san svakog muskarca da igra igre, svi se gadili kompjuterasa a sada se svi utrkuju ko ce to biti. Trebao je pored svakog kompjutera da stavi tiket flasu i mobilni posto su to statusni simboli danasnjice, gadi mi se. Doticnog kao i ostale nisam video na sezonskim poslovima, i cuvenu recenicu ZARADI SAM.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA