≫ 

Za fatalnom Majom Mandžukom uzdisali su mnogi muškarci: Danas je na pragu pete decenije i neprepoznatljiva je

Nakon vrtoglave slave u Srbiji Mandžuka je napravila veliki korak i preselila se u Ameriku

  • 2
Maja Mnadžuka Printskrin: Youtube

Popularna glumica Maja Mandžuka Srbiji se proslavila u popularnom filmu "Munje", kada je cela Srbija uzdisala za lepom glumicom, koju do danas mnogi smatraju jednom od naših najlepših.

Nakon vrtoglave slave u Srbiji Mandžuka je napravila veliki korak i preselila se u Ameriku. Prvo u Njujork, a zatim i u Los Anđeles, gde se školovala i oprobala kao producent, Maja je dugi niz godina provela u društvu holivudskih zvezda.

Nakon što se pre nekoliko godina vratila u Srbiju, pa ponovo otišla za Ameriku, Maja živi na relaciji ove dve zemlje, a sada će se ponovo naći ispred kamere nastavka kultnog filma koji ju je proslavio.

Gostujući na K1 televiziji istakla je da je radila za prestižnu kuću braće Vorner, a kako kaže sada je otvorena za sve varijante.

- I tamo je bila korona, pa se mnogo toga promenilo. Videćemo šta će biti. Za projekat i neki posao sad moraš da si tamo - istakla je Maja Mandžuka.

Kraj prošle godine bio joj je posebno naporan i radan, a kako kaže, sada bi volela da se odmori.

- Ne osećaš se više sigurno u Los Anđelesu. Sada ima neuporedivo više beskućnika, ljudi su se povukli, ali sada mi je kod kuće najlepše - kaže Mandžuka.

Maja svoj privatni život vešto krije od javnosti, ali je poznato da je četiri godine porovela je u vezi sa današnjim suprugom pevačice Aleksandre Prijović, Filipom Živojinovićem, dok je 11 godina volela biznismena Denisa Damjanovića.

Iako je lepa glumica na pragu pete decenije života mnogi se slažu da podjednako dobro izgleda kao pre dvadeset godina.

Video: Nauljena Jelisaveta se skinula u bikini, vrelija od Maldiva:Isklesani trbušnjaci, ali bukvalno

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA