≫ 

Ovaj ples Jovane Jeremić ne može se prepričati: Dok čeka goste u studiju, uvija se s repom navrh glave

Ni ovog jutra nije mogla da izostavi svoj "pečat", pa je tako dok je čekala goste malo i uvijala svojim telom utegnuta u pink odelo

  • 24

Gotovo svaki vikend voditeljka "Novog jutra" Jovana Jeremić tema je društvenih mreža zbog svojih stajlinga, ali i drugačijeg načina komunikacije s publikom.

Ni ovog jutra nije mogla da izostavi svoj "pečat", pa je tako dok je čekala goste malo i uvijala svojim telom utegnuta u pink odelo.

Njeni stajlinzi su česta tema za polemisanje na društvenim mrežama, a u nedelju ujutro se na televiziji pojavila u roze kompletu - prsluku i pantalonama.

Jovana je već uverila publiku u to da voli da dokazuje svoje plesno umeće, kao i da obožava pevanje, pa je uzela mobilni telefon, stavila ga na sto, uključila kameru i zatresla kukovima. Uz snimak je poručila baš ono što govore i stihovi pesme koju je "provukla" u pozadini :

- Ja ne igram, ja kidam!

Posebno zanimljivo da je opciju ostavljanja komentara ovog puta isključila, bez obzira na to što voli da se njeno umeće komentariše.

Detalje pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vaske

    22. januar 2023 | 14:06

    Kakav cirkuzant od zene

  • Aca

    22. januar 2023 | 14:06

    Sačuvaj bože,zlooooooo...

  • Djokara

    22. januar 2023 | 15:32

    A zna da se parkira na mestu za invalide i da juri kolima ulicom u kojoj je ograničenje 30 !? Ako uspem da je uhvatim sledeći put garantujem da naredni vikend neće voditi jut.program....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA