≫ 

Sukob Aleksandrine majke i Moke Slavnića u emisiji uživo: "Zvezdan je bio nasilan"

I dok je Slovenka tvrdila da je Zvezdan bio nasilan prema njenoj ćerki, Moka je govorio kako to nije istina i da je mlađi Slavnić samo bio dosadan

  • 3
Moka Slavnić Printksrin: Youtube/zadrugaofficial

Majka Aleksandre Nikolić, Slovenka i otac Zvezdana Slavnića ušli su u raspravu u u emisiji uživo u Šimanovcima.

I dok je Slovenka tvrdila da je Zvezdan bio nasilan prema njenoj ćerki, Moka je govorio kako to nije istina i da je mlađi Slavnić samo bio dosadan.

- Anđela je divna, plakao sam kada sam videla šta je doživela od mog sina. Smarala ga je, zbog toga je otišao kod Aleksandre. Nije Aleksandra mali izazov. Kada je Zvezdan ušao svi ste rekli da su ženama padale vilice kada su ga videle, on je takav - rekao je Moka na početku razgovora.

Sa druge strane Slovenki se nije dopao Zvezdanov nastup prema njoj ćerki.

- Zvezdan je bio nasilan, meni kao majci nije bilo lako da to gledam. Pitao ju je da li može da je zagrli i poljubi. Kao majka se sa tim ne slažem. Nisam se plašila da će Aleksandra da poklekne. Nikada neću podržati njihovu vezu - rekla je ona, a onda joj je Moka poštro upao u reč:

- Zvezdan nije bio nasilan, nego dosadan. Nije uzeo Aleksandru za ruku da je vuče. On je samo hteo da proveri da li se prešao ili ne kada su u pitanju ti pogledi. Da mu se zaista sviđala Aleksandra odmah bi joj prišao i rekao joj ti mi se sviđaš. Ovo nije izdaja ni prevara, već klasičan primer raskida - rekao je Moka.

Video: Šok! Zvezdan prevario Anđelu: Spopadao Aleks da je poljubi i uspeo, ona mu nije uzvratila

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA