≫ 

Devojka pevača rodila dete bivšem dečku, a on sada progovorio o svemu: "Podrška sam bivšoj i bebi"

- Mislim da je apsurdno da bilo ko misli da sam želeo da na takav način napravim karijeru - rekao je on

  • 0

Pevač Sergej Pajić došao je na dodelu MAC nagrada, a svoojim stajlingom oduševio je mnoge.

On je najpre otkrio da je uložio dosta truda u svoj autfit, ali i da je dobio dosta pohvala.

- Stavrno me dosta ljudi hvali, nisam znao da će biti tako dobar. Malo je ekstremnije ali izgleda da se ljudima sviđa - istakao je on, pa otkrio šta očekuje večeras.

- Prelepo je stvarno, jedva čekam da izađem na scenu. Malopre sam rekao da je to moj dečački san oduvek. Kad sam bio mali i prolazio pored arene pričao sam "jednog dana ću nastupati tu", i danas sam stvarno tu - otkrio nam je on, pa se dotakao osoba koje će večeras takođe biti ovde, a nije u dobrim odnosima sa njima.

- Ja sam odlučio da u 2022. ostavim sve teloše konflikte i budem novi ja - rekao je prevač, pa dodao šta misli na temu konflikta Devita i Milija.

- Pa nemam neki komnetar, zanimljivo je ljudima čim to prate, tako da rade dobar marketnig. Gotivim muziku i jednog i drugog, tako da ne mogu a biram između njih - istakao je , pa otkrio šta bi on uradio ako bi doživeo slučnu sitaciju, i neki kolega ga nazove homoseksualcem.

- Pa mislim ne znam šta bih uradio, posvaetovao bih se sa svojim timim jer sam ja malo brzoplet kad dajem odgovore, pa bi moja menadžerka odlučila šta da kažem.

Sergej je otkrio i da i je njegova menadžerka dobro odreagovala u njegovoj poslednjoj emotivnoj situaciji.

- Jeste. Stvarno je Tamara uz mene u svim situacijama, a od kad radimo zajendo mogu da kažem i da je nisam štedeo tih loših situacija i skandala. Ali uvek je tu, i uvek prinađemo način da to bude u našu korist.

Segej je prošle godine raskinuo vezu sa devojkom, nakon što se ona porodila o čemu su mediji i te kako pisali, a sada je progovorio o toj situaciji i istakao da li mu je to doprinelo karijeri.

-  Desilo se šta se desilo i ja sam rekao sve na tu temu. Mislim da je apsurdno da bilo ko misli da sam želeo da na takav način napravim karijeru jer nisam. Tu sam kao podrška i njoj i detetu ako treba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA