≫ 

Milica Pavlović zablistala na crvenom tepihu: "Lavici reći da će biti u belom sa svima, malo mi je bilo..."

Milica je istakla da joj je posao na prvom mestu

  • 0

Mlada zvezda Milica Pavlović se pojavila na MAC manifestaciji i zablistala na crvenom tepihu.

Milica je najpre otkrila kako se provela na nastupu u Skoplju.

- Fenomenalno. Skoplje je duplikat mog juga Srbije. Ja toliko obožavam Makedoniju, da kada bih se selila to bi definitivno bilo tu - istakla je ona, pa dodala kako izdržava s obzirom na to da ne spava i jede nezdarvo, ali ipak dobro izgleda:

- Pa dobro, Matija Vujović je ovog puta pritekla u pomoć i lepo smo sve to upakovali, ali mnogo se trudimo moj tim i ja. Ja dok se budem bavila ovim poslom želim da sve bude na najboljem mogućem nivou.

- Želim da sve što znam prenesem, i da budem prisutna na svemu što je bitno za ljude i za moj posao i da opravdam poverenje koje mi je dato pre svega te famozne 2011. godine - rekla nam je ona.

Milica je otkrila kako se oseća u belom.

- Lepo, još ovaj sneg napolju, baš je sve idilično. Biću iskrena, lavici reći da će biti u belom sa svima, malo mi je bilo kao "ne stavljajte me u okvire". Sa druge strane imate Milicu koja poštuje ljude i saradnike, tako da mi nije bilo teško da odgovorim na zadatak - istakla je ona, pa se osvrnula na autfite ostalih, kao i na to što je više bilo "golih" muškaraca nego žena.

- Kako kome šta više fali - našalila se pevačica, pa dodala da je sinoć pomno pratila MAC:

- Naravno da jesam, pomno sam sve pratila. To je deo mog posla. Nastup Saše Matića i Jelene Rozge sam pojačala do kraja.

Milica uveliko priprema album, a sada s obzirom na to da su popularne žene osvetnice kao što je trenutno Šakira, ona je otkrila a li će se naći i tako nešto kod nje na albumu.

- Jao ne bih da se smejem na to da mi se ne obije tuđa sudbina o glavu. Nikada ona neće čuti ovo ali "ne daj se Šakira kraljice".

Ostatak intervjua pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA