≫ 

Posle ludačkog plesa oko šipke, Nikolija progovorila o detaljima drame na Fristajleru i Relji

Nikolija je nakon komplikovanog scenskog nastupa, odvojila par minuta za predstavnike sedme sile, te je razgovarala o brojnim temama

  • 0
Mac, dodela nagrada Foto: Nikola Anđić

Pevačica Nikolija Jovanović sinoć je raspametila publiku svojim nastupom na muzičkom takmičenju "MAC", a posebno oduševljenje izazvala je njena plesna tačka oko šipke.

Nikolija je nakon komplikovanog scenskog nastupa, odvojila par minuta za predstavnike sedme sile, te je razgovarala o brojnim temama.

- Sve se završilo! U prethodnih dvadeset dana sam naučila da igram oko šipke i drago mi je da sam naučila, jer je ples najteža stvar. Do pre dva dana sam se stresla i plašila sam se da li ću to uopšte uspeti i vrlo sam ponosna na sebe jer to nije nimalo lako - počela je Nikolija.

Suprug Relja Popović joj je bio najveća podrška tokom spremanja ovog nastupa.

- Relja je ponosan... Znao je da sam ja veliki radnik i da ću to uspeti. On je imao više poverenja u mene nego ja sama - priznaje Nikolija.

Nikolija se potom osvrnula na Reljin novogodišnji nastup na splavu "Fristajler" koji je potonuo u ponoć. Pevačica je otkrila šta se dešavalo u njenom domu dok je tonuo splav na kom peva njen suprug.

- Nisam se zabrinula, ne zato što ne brinem, već zato što sam spavala u tom trenutku. Tako da kad je došao kući pitala sam "Kako je bilo", on je rekao "Potonuo je splav"... Reko dobro nemoj da se šališ, onda je rekao da je stvarno potonuo splav - priča Nikolija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA