Iva Grgurić o ljubavi sa biznismenom i prinovi, pa pomenula "spojene silikone": "Mojsije je razdvojio more"

Iva je pomenula sovg izabranika, pa otkrila da li sa biznismenom planira i bebu

  • 1

O "spojenim" slikonim grudima Ive Grgurić se i te kako pisalo prošle godine, a starleta je na MAC-u priznala da je bila na remontu i otkrila kako ih je razdvojila.

Pobednica "Zadruge 3" nosila je belu elegantnu haljinu s ogromnim šlicem, a pred našim kamerama progovorila je o privatnom životu, biznismenu s kojim je u ljubavi već nekoliko meseci i na kraju otkrila da li je u drugom stanju.

Ona je na početku prokomentarisala svoju bivšu cimerku iz Zadruge, Minu Vrbaški koja se sinoć pojavila na muzičkoj ceremoniji, ali je ostala bez nagrade u konkurenciji u kojoj je bila nominovana.

- Simaptična mi je Kaja, a Mini Vrbaški. Šta i ona je tu, pa eto onda Mina, ajde nešto da dobije - kaže ona.

Ona je zatim prokomentarisala i svoj ljubavni život, pa pomenula svoj fizički izgled i otkrila da se poslednjih meseci stesala jer je na autofagiji. Kako se u poslednje vreme spekulisalo o Ivinoj trudnoći, ona nam je otkrila da li očekuje prinovu.

- Pisale su se laži, nisam trudna. Mi želimo da se ostvarimo kao roditelji, ali još uvek biramo pravi momenat. Znači još uvek nije vreme za to - kaže jasno Iva.

Da veoma brine o svom fizičkom sasvim je jasno, pa i sama Iva je čak u više navrata govorila da je posećivala plastičnog hirurga i uradila nekoliko intervencija. Grudi je radila nekoliko puta, a prošle godine često je bila na meti kritika zbog silikonskih grudi koje su bile spojene.

- Mojsije je razdvojio more ljudi, napokon sam ih razdvojila tako da ljudi više ne moraju da se opterećuju mojim grudima. Više ni ja ne znam da li je greška moja jer sma brzo počela da treniram ili su one prevelike bile pa nisu imale mesta da idu malo u stranu, ni ja više ne znam šta je bilo. Uglavnom Mojsije je razdvojio more - rekla je ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kim k

    27. januar 2023 | 22:20

    Za sta su tacno na MAC dodeli nagrada nominovane Mina Vrbaski i Iva Grguric?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA