Vreme čitanja: oko 2 min.

Zvezdan otkrio zašto se pomirio s Anđelom: "Malo mi se ljubilo sa malom", ovo je rekao o Ani

Vreme čitanja: oko 2 min.

On je u razgovoru sa Zoricom Marković pričao o odnosu sa Anom i Anđelom

  • 2
Zvezdan Slavnić, Anđela Đuričić, Ana Ćurčić Foto: ATA Images/Antonio Ahel, Kobra, Printskrin: Pink TV

Zvezdan Slavnić otvorio je dušu pred Zoricom Marković o svom odnosu prema Ani i Anđeli, a onda je otkrio zašto se pre par dana pomirio ponovo sa Crnogorkom. 

- Juče sve ono sa malom... Je l si videla malu? Ona je rukom ovako jako udarila o staklo. Dolazim u sobu i kažem baš je udarila rukom! Ona odgovara: "puno je gledala Dalilu!" Sinoć si došla zbog mene da me spasiš, a onda je trebalo da se raspravljam sa njom. Ti nemaš empatiju! Do juče sam bio sa njom, a sada dete udarilo ruku. Ispalo je kao da me je boleo k***c šta je bilo sa njom - počeo je Zvezdan izlaganje.

- Bilo bi glupo da se kunem da bi mi verovao. Ti si trenutno najomraženiji lik u Srbiji, evo zašto. Prevario si ženu, odjavio malu, otišao vratio se, ne znaš gde ćeš. Logično po meni po svetu ne, mala spava ceo dan, od onoliko planova ona tebi saopšti da neće da bude više sa tobom, ti ćutiš i bilo je to najpametnije. Ona je tri verzije vašeg odnosa iznela, sve ide na tvoju adresu. Ona vrti svoju priču. Htela je da je svi napadnemo da bude žrtva, a to joj nije uspelo. Ti i Ana komunicirate normalno, a onda mala izjavljuje da će se boriti za tebe. A pre 15 dana je rekla da će roditi dete sebi, ovaj čovek me ne zanima, rodiću ga sebi. Moraš da definišeš sve - rekla je Zorica.

- Ja sam definisao, sa malom nemam ništa. Rekao sam joj sve što sam joj rekao. Ona menja mišljenje svaki sekund, neću da čačkam da ne bi došlo do onoga od juče. Neka sam ja najomraženiji. Meni nije poenta da ja Anu spustim, a da se ja uzdignem - rekao je Zvezdan.

- Ja sam se ljubio sa njom, bilo je polu-polu. Malo iz inata, a malo mi se ljubilo sa malom - priznao je Zvezdan.

- Na tebe se sve svalilo, mala se ne izjašnjava - dodala je Zorica.

- Ja te znam ko si, ali zašto si došla. Ako hoćeš da me uništavaš reci mi da znam. Jedini ovde ne lažem, ja sam uradio šta jesam ali da mogu vratio bih vreme. Uradio sam u životu sto gluposti i šta sada da radim. Sa malom nije moglo da se reguliše i to je to - nastavio je Zvezdan.

- Da je mala na čekanju,tako ispada ali ona kada kaže da će da čeka ali onda lepo kažeš čekaj me ili nemoj da me čekaš. Ja sam ničiji, krećem sam u svoju borbu, mala te ne čeka funkcioniše kako tako - nastavila je Zorica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesela

    7. februar 2023 | 22:42

    Vec su provaljeni i Zvezdan i Ana vrte istu pricu a usli su u planski oni nemaju sta da kazu konkretno i pametno.Za njih je preljuba normalna stvar bitne su pare i lagodan zivot.Jadno ono dete Andjela naletelo ko muva bez glave a oni se igraju s'njom, a Ana zaboga ucveljena i ponizena kao da joj je prvi put.I Zvezdan i Ana su manipulatori i to providni da i slep moze da vidi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA