Vreme čitanja: oko 1 min.

Karleuša apeluje da se beogradski zoo-vrt zatvori, a ne izmesti: Nesrećne životinje pate u zatočeništvu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Karleuša je dala predlog da se umesto zoološkog vrta otvori veliki azil u kojem bi "najmlađe učili milosti prema ne samo životinjama, već svim živim bićima"

  • 16
Jelena Karleuša, ZOO vrt, Katanac Foto: Kobra, Milena Đorđević, Pixabay

Pop diva Jelena Karleuša oglasila se putem Instagrama i obratila se javnosti i apelovala da se zoološki vrt u Beogradu zatvori, a ne izmesti, kako je u planu.

Jelena je svojom objavom apelovala na sugrađane i javnost i skrenula pažnju na uslove u kojima životinje žive u kavezima.

- Beograđani, nama ZOO vrt ne treba! Nesrećne životinje u kavezima kako pate u zatočeništvu- NIKO pri zdravoj svesti ne želi da gleda! - napisala je ona.

Karleuša je dala predlog da se umesto zoološkog vrta otvori veliki azil u kojem bi "najmlađe učili milosti prema ne samo životinjama, već svim živim bićima".

- Našem gradu treba OZBILJAN VELIKI AZIL ZA NAPUŠTENE ŽIVOTINJE! Azil koji će biti prava odlika humanosti i svesti jednog društva i dobrog naroda! Gde ćemo svi moći da učestvujemo, pomažemo unesrećenim vrstama i učimo naše najmlađe milosti prema svim živim bićima! - istakla je Karleuša.

Karleuša o zoološkom vrtu Printskrin: Instagram/karleusastar

Podsetimo, nakon vesti koja je plasirana pre nekoliko dana, a tiče se izmeštanja beogradskog zoo-vrta, oglašavale su se pojedine javne ličnosti.

Osim Karleuše, iniciajtivu da se zoo-vrt zatvori, a ne izmesti pokrenula je i influenserka koja je skrenula pažnju ja veoma loše uslove u kojima životinje žive.

Video: Pecanje tigrova i krokodila u Zoo vrtu: Bizarna atrakcija za posetioce da se poveća zarada

(Telegrafa.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ena

    9. februar 2023 | 21:34

    Ti što kupuješ krpe od nekoliko hiljada evra udomi te životinje i otvori privatni zoo vrt i spadi ih zatočeništva. Učini bar nešto korisno za životinje u ovoj državi ako već ne činiš za ljude. Samo laprdaš i trpaš se gde ti nije mesto da bi imala pažnju medija. Umukni više i pogledaj se u ogledalo.

  • Niki

    9. februar 2023 | 21:56

    Ali pop diva hahaha

  • Xx

    9. februar 2023 | 22:00

    Zašto onda ona drži životinje? I kuća je zatvor za njih, samo malo luksuzniji. Žičani ili zlatni kavez je kavez.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA