Vreme čitanja: oko 1 min.

Udala se za šeika u Dubaiju, pa otkrila da mu je 23. žena: Ovako danas izgleda bosanska pevačica Alma

Vreme čitanja: oko 1 min.

lma je jednom prilikom za medije otkrila da se odrekla estrade kao i da ne želi više da peva, ali i da redovno ispunjava svoje bračne obaveze

  • 6
Alma Tucaković Printskrin: Instagram/ alma_tucakovic

Bosanska pevačica Alma Tucaković skrenula je pažnju hitom "Bezobrazno", a onda je 2014. godine izjavila da se udaje za šeika i da se seli u Dubai. 

Alma je jednom prilikom za medije otkrila da se odrekla estrade kao i da ne želi više da peva, ali i da redovno ispunjava svoje bračne obaveze.

- Što se tiče estrade, oprostila sam se od nje. Bar godinu dana. Ne želim više da pevam jer sam se uverila da postoji i drugi, bolji život koji mogu da izgradim. Ovde mi je prelepo. Uživam sa svojom prijateljicom, a redovno ispunjavam i sve svoje bračne obaveze - rekla je Alma za bosanski magazin "Express 201".

Ova bosanska pevačica je ispričala i da je svom suprugu 23. žena i da ima potpunu slobodu.

- Ja sam mu 23. žena. Ko da on zna gde je koja od nas (smeh). Ako mislite da se šalim, varate se. Zapravo neću nikoga ni u šta ubeđivati. Ali obećavam vam da ćete prvi imati fotografije s mojim šeikom. Mislim da ću do kraja života ovde ostati. Došla sam u najbogatiju zemlju na svetu i tu ostajem živeti. Neću zaboraviti ni Bosnu, ali ovde ću se vratiti. Tek sada dišem slobodno - rekla je Alma tada.

Alma je jedno vreme bila aktivna na društvenim mrežama, redovno je delila fotografije iz teretane, kao i trenutke njene svakodnevice, ali, odjednom, sve to je stalo. Ako je suditi po društvenim mrežama, vratila u Bosnu. Dugu kosu je skratila, ali se nije ni malo promenila.

Video: Nataša Bekvalac uživa u Dubaiju: Pevačica pokazala nestvarne prizore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA