≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nekoliko dana pred porođaj Ana Korać pokazala trudnički stomak: Starleta izgleda neverovatno u devetom mesecu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sa zekom u naručju i patikicama za bebu pozirala je u elegantnoj beloj haljini i crnom odelu i pokazala trudnički stomak

  • 3
Ana Korać Foto: Miloš Miletić

Starleta i bivša rijaliti učesnica Ana Korać uskoro će postati mama, a čim je saznala da je u blagoslovenom stanju, povukla se sa društvenih mreža i javnog zivota.

Punih devet meseci uzivala je i maksimalno bila posvecena “drugom stanju”. S obzirom na to da se termin za porodjaj približio, Ana je odličila da uradi set fotografija za uspomenu.

Sa zekom u naručju i patikicama za bebu pozirala je u elegantnoj beloj haljini i crnom odelu i pokazala trudnički stomak.

Srećna i zadovoljna osmeh nije skidala sa lica, a iako je u devetom mesecu besprekorno izgleda. Utiske o trudnoći je podelila za medije.

- Biti u blagoslovenom stanju je nesto najlepse sto zena moze da oseti! Uskoro cu postati mama i jedva cekam sina da uzmem u narucje. Moj zivot se kompletno promenio. Posvecena sam porodici, a sve je spremno za dolazak bebe - otkrila je Ana.

Ona je pre nekoliko dana vratila svoj Instagram profil.

- Otvorila sam firmu za marketing. Imam tim ljudi koji sa kojim cu ubuduće raditi ozbiljne kampanje. Želim da se posvetim sinu i poslu na kojem sam vredno radila svih ovih meseci. Takođe želim Vama medijima da se zahvalim što ste imali razumevanja i poštovali moju odluku da u miru iznesem svoju trudnoću- poručila je Ana.

Video: Ana Korać nikad luksuznije nije slavila rođendan: U sali sve u zlatnim bojama, nije se štedelo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fedor

    13. februar 2023 | 16:20

    Otvorila je "firmu za marketing"?! ...izvinite me na sekund, odoh samo da pocepam diplomu, pa se vracam! A kada se vratim - bicu starleta, otvoricu i skolu za iste!

  • Uvek

    13. februar 2023 | 13:56

    Se ovakve dobro udaju.

  • 123

    14. februar 2023 | 02:19

    E ne moze bez foto sopa...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA