Vreme čitanja: oko 1 min.

"Prijovićeva ne govori istinu": Ana Nikolić priložila dokaz nakon Aleksandrine izjave da je ne minira

Vreme čitanja: oko 1 min.

Situacija se ne smiruje nakon što je Aleksandra izjavila da ne minira koleginicu

  • 6
Aleksandra Prijović, Ana Nikolić Foto-kolaž: Kobra, Marko Jovanović

Pevačica Aleksandra Prijović je otkrila da ne minira koleginicu Anu Nikolić nakon što je krenulo da se polemiše da je namerno zakazala Arenu 7 dana pre nje.

Naime, Ana Nikolić se sada oglasila na svom Instagramu i otkrila da njena koleginica ne govori istinu.

Ana je priložila i dokaz kada je koji koncert zakazan i istakla da joj ne smeta jer će svakako uživati sa svojom publikom.

- Dokaz da Prijovićeva ne govori istinu! Ovo je sa zvaničnog sajta "Štark" arene. Ne postoji najava za Aleksandrin koncert, a moj je zakazan još u decembru 2022. i puštene su ulaznice u prodaju. Meni ne smeta ona i njen koncert jer ću ja na svom uživati sa svojom publikom - napisala je Ana Nikolić.

Ana Nikolić Printskrin: Instagram/ananikolicofficial

Podsetimo, Aleksandra je u svojoj izjavi takođe rekla da svako ima različitu publiku i da veruje da će i Ana napraviti atmosferu za pamćenje.

- Koncert u Areni sam zakazala pre godinu dana, ali nisam o tome javno pričala. Priče da sam htela da miniram Anu nisu istinite. Naprotiv, Anu cenim i poštujem. Svaka od nas ima svoju publiku, pa sam sigurna da će kod obe biti sjajna atmosfera. Ne gradim karijeru na skandalima. Ako publika ne voli moje pesme, nijedan skandal ovog sveta mi neće pomoći - tvrdi pevačica, a onda je otkrila kako se odlučila za 29. septembar.

- Prvo sam želela da održim koncert 22. septembra, na svoj rođendan. Ali taj termin je bio zauzet, pa sam pomerila za sedam dana - rekla je Aleksandra za "Informer".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mici

    17. februar 2023 | 17:15

    Pa kako je minira kad i nemaju istu publiku. Ana je realno pukla odavno pa sad pronalazi izgovore za zestok promasaj u najavi.

  • A

    17. februar 2023 | 19:04

    A sta ce Prijovicka da peva na tom koncertu u areni? Mozda svekrvine pesme da popuni vreme od 2h, svojih nema ni za pola sata..e, svasta bas!

  • Djokara

    17. februar 2023 | 16:36

    Mogle ste zajedno da pevate isti dan, pa ni tada ne možete da napunite.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA