Vreme čitanja: oko 1 min.

Oglasila se Anabela nakon navoda da je Luna ponovo u drugom stanju: Evo šta je rekla

Vreme čitanja: oko 1 min.

Adam je, naime, tokom emisije u "Zadruzi" iskoristio priliku i sestri Luni česititao trudnoću, zbog čega se odmah potegla spekulacija da je Đoganijva opet u drugom stanju

  • 0
Luna Đogani Anabela Atijas Foto: ATA Images

Nakon što je Adam Đogani tokom radio emisije u Zadruzi svojoj sestri Lunu Đogani javno čestitao trudnoću, oglasil se Anabela Atijas i otkrila da li je njena ćerka ponovo u drugom stanju.

Adam je, naime, tokom emisije u "Zadruzi" iskoristio priliku i sestri Luni česititao trudnoću, zbog čega se odmah potegla spekulacija da je Đoganijva opet u drugom stanju.

Tim povodom oglasila se Anabela i demantovaa navode da je njena ćerka trudna.

- Nije istina. Koliko mi je Luna rekla, Anđela je trebalo da mu kaže još pre, onda kada je bila trudnoća u pitanju, ali tek sada je rekla, koliko sam razumela Lunu. Svakako, nije trudna - istakla je za Blic.

Podsetimo, influenserka i bivša rijaliti zvezda Luna Đogani imala je spontani pobačaj nedugo nakon što je javnost obavestila da je po drugi put trudna sa svojim suprugom Markom Miljkovićem, sa kojim je vezu zabočela u rijalitiju "Zadruga".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA