Vreme čitanja: oko 1 min.

Snajke Rokvić zajedno doje bebe, njihov osmeh govori više od reči

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bojana je na svom Instagram nalogu podelila fotografiju koja je oduševila sve

  • 2
Bojana Barović Printskrin/instagram/bojanabarovic

Nikola i Marko Rokvić nedavno su dobili naslednice koje su unele vedrinu u njihove porodice. Njihove izabranice Bojana i Sara kako  supruge zajedno provode vreme i brinu o ćerkama.

Naime, Bojana je na svom Instagram nalogu objavila sliku na kojoj se vidi kako zajedno doje bebe. Ova objavala privukla je veliku pažnju korisnika na Instagramu, a Bojana je jednom prilikom govorila koliko je važno da žene ne treba da bude sramota da doje u javnosti.

- U okruženju kada sve manje mama doji svoje bebe, a dojenje van kuće je još uvek tabu tema, i nažalost ne tako čest prizor, želela sam da pokažem da nema ničeg lepšeg ni prirodnijeg od toga da svojoj bebi u svakom trenutku pružite ono što joj je najbitnije: vašu blizinu, toplinu, ljubav, sigurnost i najbolju moguću hranu, a to je majčino mleko - pričala je ona i dodala:

- Nema potrebe da se mame negde sklanjaju, sakrivaju i ograničavaju svoje kretanje jer je ''vreme'' za hranjenje. I sa prvim i sada sa drugim detetom, slobodno sam se kretala, uživala i dojila gde god su oni to poželeli. Proleće je, lepo je vreme, izađite, uživajte sa svojim bebama, i ne zaboravite da budete dovoljno hidrirane, jer znamo koliko je to važno i za mamu i za bebu - rekla je tada Bojana Barović za Blic.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA