Vreme čitanja: oko 1 min.

Ministarstvo prosvete reagovalo zbog di-džej Krmka, a završio je tri fakulteta: Ovako danas izgleda

Vreme čitanja: oko 1 min.

Krmak je ostap veran upečatljivom i čudnom stajlingu, takođe je i dalje u svetu muzike, ali u Srbiji je davno odlučio da više ne nastupa

  • 25
Di Džej Krmak Printskrin: Grand TV

Goran Žižak, poznatiji kao DJ Krmak, od samog pojavljivanja na muzičkoj sceni skrenuo je pažnju na sebe što svojim neobičnim pesmama, što ekscentričnim izgledom, bo poslednjih godina potpuno se povukao iz javnosti.

No, sada se na mrežama proširio jedna snimak sa njegoovg skorašnjeg nastupa, koji je postao viralan.

Krmak je ostap veran upečatljivom i čudnom stajlingu, takođe je i dalje u svetu muzike, ali u Srbiji je davno odlučio da više ne nastupa, pa samim tim domaća publika nije bila u prilici da vidi kako sada izgleda.

Inače, DJ Krmak jedna je od najobrazovanijih ličnosti sa domaćih prostora, ima čak tri završena fakuleteta: Pravni, Filozofski i Pravoslavni bogoslovski.

Rođen je 1968. godine u Banjaluci, u svet muzike je ušao vrlo rano, a jednom prilikom je kazao da je imao samo 13 godina kada je prvi put zapevao pred publikom.

Kako danas izgleda pogledajte u nastavku teksta:

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by ⬆⬆🔝Zapratite🔝⬆⬆ (@srbija_showbizz)

Video: Koje škole su naši poznati završili

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jedan je život

    28. februar 2023 | 08:53

    Neka živi ko kako hoće Nema to veze ,ako je obrazovan njemu je to bio cilj sam po sebi ,obrazovanje... a onda da beži u neke druge slobode bez kancelarisanja i konvencija

  • Srbin

    28. februar 2023 | 08:40

    Nekom dzaba i 5 fakulteta

  • Goran

    28. februar 2023 | 13:25

    Na prvim pogled deluje najblaže rečeno neozbiljno i sirovo, ali je jedan izuzetan pevač i čovek na mestu. U ostalom šta reći za Rastu krastu, Bubu korelija i ostali šljam koji veze nema sa muzikom. Krmak je za njih institucija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA