≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Aleksandra Prijović ruši rekorde: Za samo 7 dana rasprodala 70% kapaciteta beogradske arene

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ako kažemo da Arena prima oko 20.000 ljudi, Prijovićka je u svega 7 dana uspela da proda oko 14.000 ulaznica, čemu se svrstala na listu najbrže prodatih karata za Arenu

  • 3
Aleksandra Prijović Foto: Marko Jovanović

Sedam dana nakon svog 28. rođendana, mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović održaće najveći solistički koncert u svojoj desetogodišnjoj karijeri.

U kalendarima mnogih 29. septembar upisan je kao dan kada će prisustvovati ovom svojevrsnom muzičko-scenskom spektaklu u beogradskoj "Štark" Areni, a prema prvim informacijama Aleksandra Prijović je u roku od samo sedam dana prodala 70% kapaciteta beogradske "Štark" Arene.

Ako kažemo da Arena prima oko 20.000 ljudi, Prijovićka je u svega 7 dana uspela da proda oko 14.000 ulaznica, čemu se svrstala na listu najbrže prodatih karata za Arenu.

Od trenutka kada je Arena otvorena 2004. godine, nikome nije pošlo za rukom da u roku od samo sedam dana proda ovaj broj karata za jedan koncert. Prema rečima ljudi koji su upućeni u prodaju ulaznica, Aleksandra je samo u prvih 48 sati od puštanja karata u prodaju prodala oko 25% kapaciteta.

Do koncerta je ostalo 213 dana, a ostaje neizvesna informacija hoće li ova Arena biti mala za Aleksandrine fanove?!

Međutim, prema rečima organizatora koncerta "Sky music-a", fan pit je gotovo rasprodat:

- Ulaznice za fan pit i najekskluzivnija mesta tik uz binu gotovo da ne mogu da se nađu, a veoma su ograničeni i kapaciteti za prve sektore na tribinama, pa veliki broj obožavalaca hrli da svoje mesto za najspektakularniji muzički događaj nabavi što pre. Aleksandra je svoju regionalnu turneju „Od istoka do zapada“ najavila upravo beogradskim koncertom, a interesovanje koje vlada potvrđuje njen status najboljeg i najtalentovanijeg koncertnog izvođača na ovim prostorima, sa fan bazom koja raste iz dana u dan u čitavom regionu - stoji u odgovoru koje je dobila naša redakcija.

Inače, ulaznice za koncert u Štark Areni dostupne su putem besplatne efinity aplikacije, putem sajta efinity.rs, u TC Rajićeva (I sprat) i na blagajni Arene.

Video: Aleksandra Prijović ponovo zaprošena, iako je već udata: Ja ne znam šta je s vama muškarcima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA