≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Još jedan "tron" za mlade naslednike Karića: Bogoljub nikad srećniji zbog velikog uspeha svoje unuke

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Dragi moji, srećan sam kada vidim da treća generacija naše porodice još u detinjstvu prave značajne uspehe, vredno rade i uče", započeo je u svojoj objavi

  • 1
Komemoracija u znak sećanja na Bozidara Bote Nikolića Foto: ATA Images

Biznismen Bogoljub Karić često deli snimke iz privatnog života na društvenim mrežama, u kojima uglavnom ističe koliko mu je bitna porodica i uspeh mlađih članova familije.

Tako je Karić sada objavio snimak svoju unuke, tačnije unuke njegovog brata Dragana i istakao koliko je ponosan na nju.

Naime, Danijelina ćerka Monika osvojila je prvo mesto na rejting takmičenju u sportskom plesu, za plesni klub čiji je vlasnik Ivan Mileusnić, Danijelin muž.

- Dragi moji, srećan sam kada vidim da treća generacija naše porodice još u detinjstvu prave značajne uspehe, vredno rade i uče - započeo je u svojoj objavi.

- Unuka mog brata Dragana i ćerka naše Danijele, Monika Martać je zajedno sa svojim partnerom Konstantinom Donićem osvojila prvo mesto na rejting takmicenju u sportskom plesu za plesni klub Dare To Dance.Inače, vlasnik je Ivan Mileusnič koji je bio 8 puta prvak Srbije za redom u latino americkim plesovima inače i glavni trener Konstantina i Monike. Ivan i Danijela su u srećnom braku,pa je prirodno da iz takve idilične sredine mogu da niču samo pobednici. - poručio je Kkarić i dodao:

- Zdrava porodica je najvažniji uslov za srećno odrastanje dece i stvaranje dobrih i poštenih. Sve čestitke našoj Moniki i njenom partneru Konstantinu i želimo im svetsku slavu. Vaši Milanka i Bogoljub sa porodicom Karić.

Video: Bogoljub Karić proslavio rođendan supruge Milanke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA