Vreme čitanja: oko 1 min.

Lepa Brena i Senidah o muzičkom okršaju veka, pevačice spremaju spektakl: "Veliki izazov, spremne smo"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Senidah je sa sedmom silom podelila svoje utiske i da li je očekivala ovakvu saradnju

  • 0

Na Red Bull SoundClash-u na Donjem Kalemegdanu 2. juna Lepa Brena i Senidah će svaka na svojoj bini, jedna nasuprot druge, sukobiti svoj talenat, kreativu i energiju.

Naime, one su, tim povodom, imale press konferenciju gde su se pojavile skoro identično obučene, iako dogovora nije bilo.

Pevačica Lepa Brena je istakla da nema tremu budući da je dugi niz godina na estadi, kao i da joj je ovo prvi projekat takve vrste.

- Ovo je nešto veoma kreativno i nešto novo i drugačije. ja mislim da je to jedan lep izazov za Senidah i za moju malenkost - započela je Brena.

Senidah je takođe sa sedmom silom podelila svoje utiske i da li je očekivala ovakvu saradnju.

- Želela jesam, i postojala je želja. Mi smo čak i razgovarale, i Brena me je posavetovala da ne jedem pre nastupa, čak smo se dotakle i teme čarapica - našalila se Senidah.

-Bićemo jako spremne, ovakva vrsta koncerata zahteva velike pripreme. Mi smo razgovarale i dogovorile šta treba da se peva, samim tim krenule smo u realizaciju svega toga. Imaćemo odvojene probe, a onda ćemo imati zajedničke. Biće to jedan originalan i fantastičan susret, i prilika koja će moći da se vidi samo kod nas - objasnila je Lepa Brena, a šta su još pevačice rekle pogledajte u video snimku na vrhu teksta koji smo vam pripremili.

Podsetimo, ovaj autentični događaj već uveliko osvaja svet, a sada stiže i u Srbiju. Jedinstveni koncept podrazumeva dve muzičke zvezde na dve bine, a publika u sredini odlučuje pobednika. Kroz različite runde, zvezde ovogodišnjeg izdanja staviće svoju kreativnost, umeće i talenat na test, izvodeći svoje pesme u originalnim i novim aranžmanima, ali i pesme svoje suparnice.

Video: Brenin sin pokazao deo luksuznog stana od 600.000 evra: Pogled fenomenalan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA