Vreme čitanja: oko 1 min.

Karleuša dala svoj oštar sud o kandidatima na "PZE": Evo koga vidi kao svetsku zvezdu, a koga kao pobednika

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Tradicionalno se od mene očekuje da dam sud o ovom takmičenju za predstavnika Srbije na Eurosongu", započela je Jelena svoju objavu

  • 16
Jelena Karleusa, Hajat Foto: Nikola Anđić

Pop diva Jelena Karleuša dala je svoj sud o takmičarima i večerašnjem finalu "Pesme za Evroviziju", a u svojoj objavi izdvojila je čak nekoliko kandidata, a za jednom od njih predvidja čak i svetsku karijeru.

Naime, nakon što se završio takmičarski deo, "mama" šobiznisa dala je svoj sud o kandidatima, ali i večerašnjem finalu.

Jelena je istakla čak nekoliko, po njoj, zanimljivih kandidata, a među njima su: Princ od Vranja, Fillari, Zejna, Filip Baloš i Džispi za kojeg tvrdi da ove godine ipak neće ništa ostavriti.

- Tradicionalno se od mene očekuje da dam sud o ovom takmičenju za predstavnika Srbije na Eurosongu. Ovo je moje mišljenje: Džipsi je nešto najlepše što se desilo u domaćoj muzici, ali misloim da večeras neće imati neki uspeh. Njegovo vreme tek dolazi - napisala je Jelena i dodala:

- Zejna je najbolji pevač a njena pesma ima najveće šanse za pobedu, a da li me osećaj vara, videćemo - nastavila je Karleuša.

Na samom kraju JK je istakla i posebno zanimljivog takmičara, Princa od Vranja, za kojeg tvrdi da može da napravi svetsku karijeru.

- Čovek sa najvećom harizmom je pevač iz grupe GIFT, najoriginalnija pojava, a onaj koji može biti svetska zvezda je definitivno Princ od Vranje! Neka ga neko dovede u Holivud! - napisala je Jelena.

Jelena Karleuša Printskrin: Instagram/karleusastar

Podsetimo, tokom večerašnjeg finala "Pesme za Evroviziju" dogodio se veliki skandal, zbog kojeg su reagovali čak i članovi obezbeđenja. Naime, kako je Telegraf prvi javio, članovi Džipsijevog tima izbačeni su zbog nasilnog i bahatog ponašanja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zena

    5. mart 2023 | 09:00

    Samoproklamovana Diva, mama sou biznisa, pevačica... svaka kafanska pevačica ima više obraza i talenta od dotične

  • ime

    5. mart 2023 | 02:00

    Samo smo to cekali misljenje striptizete, vrlo relevantno

  • Cccc

    5. mart 2023 | 08:58

    E bez tvog misljenja ne bi mogli da zivimo. Uzmi ti sunce ovog Dzipsija za ruku pa u podrum. Fuj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA