≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Karleuša žestoko o pobedniku Luk Bleku: "Jeftin krindž pokušaj, Crni Luk nije talentovan kao Džipsi"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Karleuša tvrdi da ove godine naša zemlja "neće niša uraditi" na Evroviziji, a imala je i posebnu poruku za LGBT zajednicu

  • 20
Jelena Karleusa, Luka Blek Foto: Nikola Anđić

Nakon što je sinoć održano veliko finale "Pesme za Evroviziju" i pobedu odneo Luka Blek koji će nas ove godine predstavljati u Liverpulu, oglasila se pop diva Jelena Karleuša, i na sebi svojstven način prokomentarisala pobednika.

Jelena je "bez dlake na jeziku" iznela svoje mišljenje o ovogodišnjem pobedniku, ističući da "ga se za dva meseca niko neće sećati" te da su Zejna i Džipsi diskriminisani.

- Zejna je sinoć morala da pobedi. Zašto? Pa kako zašto? Za početak je bila najbolji pevač na takmičenju. Crni luk koji je pobedio, nije ubo ton u du*e (Fini decko, nije kriv, ali niko ga se neće sećati za dva meseca. Tačka. Sorry not sorry. Ovo je surov posao, ne bajka za osetljivu decu pa da mora da se pazi na njihova osećanja. Ko je razmišljao o Zejni i Džipsiju i njihovim osećanjima diskriminacije, nepravde, nemoći? Niko.) - napisala je Karleuša.

Karleuša tvrdi da ove godine naša zemlja "neće niša uraditi" na Evroviziji, a imala je i posebnu poruku za LGBT zajednicu.

- Dalje, jedina prava evrovizijska pesma je bila upravo od Zejne, jer ulazi u kategoriju "world music". Crni Luk je na silu pokušao da bude trip i art i da strancima proda njihovu foru, a sve je ukupno bilo samo jeftini krindž pokušaj. Mi ne možemo da prodajemo tu vrstu muzike i tripa strancima, jer će oni uvek biti bolji u tome od nas, jer su u toj muzici prirodni i bolji. Sem ako nisi talentovan kao Džipsi, a Crni Luk nije. Da se razumemo, ja volim crni luk, ali ne u voćnom mixu. Jedna poruka i za LGBT zajednicu koja je hajpovala Crnog Luka sinoć. Tako ste hajpovali i Hurricane prošle godine, pa je bilo šta? - napisala je ona i dodala:

Karleušina objava Pritnskrin: Instagram/karleusastar

- Za kraj... Neću da dolivam ulje na vatru, ali... Ipak hoću. White supremacy mora da prestane. Džipsi i Zejna imaju sva prava da kažu da je ono sinoć bila brutalna diskriminacija od strane belog žirija. I jeste. Jeste i tačka. Ali ako im je za utehu, pred Zejnom i Džipsijem je velika karijera. Dečko je sebe nazvao Džipsi! Buum! U glavu! Hrabro! Otvoreno! Zejna je ZEJNA bre! U sred Beograda! Osoba koja konačno u ime svih Roma diže glas i kaže da su je maltretirali u školi, u poslu i životu i da neće da trpi - zaključuje Karleuša na Instagramu.

Video: Luka Blek o nastupu na Pesmi za Evroviziju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mg

    5. mart 2023 | 18:24

    Osoba koja ništa nije postigla osim da se slika gola nema pravo da druge kritikuje.

  • Laza

    5. mart 2023 | 18:14

    Izgleda da tebi niko nije ponudio da se takmičiš?

  • Bhm

    5. mart 2023 | 18:30

    Ja verujem Jeleni jer ko se bolje razume u krindz i jeftinoću pesama od nje!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA