≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Detalji smrti Zvezde Granda: Nemanja imao udes, pa pretrčavao auto-put, policajac ga upozorio na autobus

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nadležno tužilaštvo je obavešteno o strašnoj nesreći, nakon čega je naređena obdukcija tela i sva ostala dodatna veštačenja koja će pomoći u istrazi.

  • 1
Nemanja Vuković Printskrin: grand tv

Pevač i bivši učesnik muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Nemanja Vuković (23) poginuo je sinoć u stravičnoj nesreći kod Dobanovaca, nakon što je njega naleteo autobus i usmrtio ga na licu mesta.

Naime, kako je izvor blizak istrazi otkrio za Telegraf, Nemanja je tragično nastradao nakon što je posle nesreće koju je doživeo pokušao da pretrči autopu.

- Nemanja je tokom vožnje doživeo nesreću, naime, najverovatnije zbog kvara na točku pevač gubi kontrolu i udara o bankinu. Tom prilikom, plastični delovi automobila odleću po putu. Iza njega nalazila su se dva vozila i ona se sudaraju. Taj sudar nije direktno vezan sa Nemanjinom nesrećom. Mladi pevač izlazi iz automobila, da vidi šta se dogodilo, a preko puta u drugoj traci  na autoputu je policajac koji mu govori da ostane uz svoje vozilo, dok on ne proveri stanje vozača u druga dva vozila, koja su se sudarila samo nekoliko trenutaka kasnije - kaže naš izvor blizak istrazi.

Iako ga je policajac koji je vršio uviđaj upozorio da se ne pomera od svog vozila, mladi pevač je, iz još neutvrđenih razloga pokušao da pretrči autoput.

- Pevač je zatim u sledećem trenutku, ne slušajući šta mu govori policajac, iz sada nepoznatih razloga pokušao da pretrči autoput kada je na njega naleteo autobus i usmrtio ga na licu mesta - kaže izvor za Telegraf  i dodaje:

- Druga dvojica vozača su saslušana u stanici, i protiv jednog od njih koji je državnjanin Ukrajine, biće podneta krivična prijava - otkriva izvor.

Inače, nadležno tužilaštvo je obavešteno o strašnoj nesreći, nakon čega je naređena obdukcija tela i sva ostala dodatna veštačenja koja će pomoći u istrazi.

- O slučaju pogibije mladog pevača obavešteno je nadležno tužilaštvo koje je naredilo obdukciju, ali i sva dodatna veštačenja - kaže izvor.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je zatražilo od policije da dostave izveštaj o nezgodi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • realista

    7. mart 2023 | 13:06

    BOZE TUGE, STA JE BILO OVOM DECKU, MOZDA JE BIO AKOHOLISAN. PRETUZNO ,A RODITELJE I OSTALE NAJBLIZE!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA