Vreme čitanja: oko 1 min.

Slađa Alegro skrhana bolom zbog smrti kolege iz "Zvezda Granda": Otkrila da su imali zakazan zajednički nastup

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Trebali smo na Malti da radimo, ne znam šta bih rekla", rekla je Slađa

  • 0
Slađa Alegro, Nemanja Vuković Foto: Nikola Tomić, Instagram/nemanjavukovicc

Od pevača Nemanje Vukovića (23), koji je sinoć tragično nastradao kod Dobanovaca nakon što ga je udario autobus, oprostila se i koleginica Slađa Alegro.

Vest o njegovoj pogibiji potresla je čitavu estradu, a naročito Slađu Allegro sa kojom je imao zakazan nastup na Malti, krajem marta.

- U šoku sam. Saznala sam pre par minuta. Divno dete - rekla je pevačica i dodala:

- Trebali smo na Malti da radimo, ne znam šta bih rekla - rekla je Slađa za Kurir.

Podsetimo, Nemanja je poreklom iz Foče, gde je pohađao Srednju Ekonomsku školu. Pored toga što je pevao, Vuković je svirao i klavijaturu.

Kako je Telegraf prvi preneo, a izvor blizak istrazi otkrio za nas, Nemanja je tragično nastradao nakon što je posle nesreće koju je doživeo pokušao da pretrči autopu.

- Nemanja je tokom vožnje doživeo nesreću, naime, najverovatnije zbog kvara na točku pevač gubi kontrolu i udara o bankinu. Tom prilikom, plastični delovi automobila odleću po putu, pa ubrzo dolazi do sudara dva automobila koja nemaju veze sa Nemanjinim vozilom. Mladi pevač izlazi iz automobila, da vidi šta se dogodilo, a preko puta u drugoj traci je policajac koji mu govori da ostane uz svojr vozilo, dok on ne proveri stanje vozača u druga dva vozila, koja su se sudarila samo nekoliko trenutaka ranije - kaže naš izvor blizak istrazi.

Iako ga je policajac koji je vršio uviđaj upozorio da se ne pomera od svog vozila, mladi pevač je, iz još neutvrđenih razloga pokušao da pretrči autoput.

- Pevač je zatim u sledećem trenutku, ne slušajući šta mu govori policajac, iz sada nepoznatih razloga pokušao da pretrči autoput kada je na njega naleteo autobus i usmrtio ga na licu mesta - kaže izvor za Telegraf.

Video: O, zar je život toga vredan: Uz tužne Džejeve stihove, mladi pevač otišao u smrt

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA