Vreme čitanja: oko 1 min.

Zavirite u luksuzni dom ljubavnice Miroslava Ilića: Uložila ozbiljan novac, dominiraju pozlaćeni detalji

Vreme čitanja: oko 1 min.

U njenom domu dominira bela boja i nežniji tonovi, dok je nameštaj pažljivo birala

  • 19
Mirjana Antonović, kuća Printskrin: Facebook/mirjana antonovic, Antonio Ahel/ATAImages

Bivša ljubavnica Miroslava Ilića, Mirjana Antonović decenijama živi u Americi sa sinom Devinom, a sada je pokazala svoju velelpnu kuću na moru koju je nedavno renovirala.

Naime, ona je na svom Fejsbuk profilu podelila niz fotografija i pokazala da je sve skockala u svom stilu, kuću na moru u kojoj živi.

U njenom domu dominira bela boja i nežniji tonovi, dok je nameštaj pažljivo birala, kako bi se sve lepo uklopilo i izgledalo kako iz časopisa.

- Videli ste kad sam pocela renoviranje ove male kuće kraj mora. Ovo je konačno završen projekat. Sledeći put ću vam postaviti još dve sobe i jos jedno kupatilo - poručila je ona.

Posebno zanimljivi detalji nalaze se u kupatilu, a veliku pažnju privukli su pozlaćeni tuš i još nekoliko zanimljivih detalja.

- Za vas koji me pitate šta radim. Evo kako provodim dane. Restauriram kuće dok se drugi provode. Poslaću vam završeni rezultat. Nije baš velika kuća, ali je pored mora. Već smo dosta toga obavili. Novi zidovi, podovi, kupatila, prednja vrata i nesto od lampi, stolica i nameštaja - napisala je ona tada.

Kako izgleda Mirijanina renovirana vila pogledajte u nastavku teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA