≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Producentkinja nakon što je optužila Ramba Amadeusa otkrila: "Dodirivao me je po intimnom delu tela"

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Institucije koje trebaju da znaju - znaju tok događaja i trenutak u kom je eksalirao", navela je ona

  • 2
Rambo Amadeus i Lejla Kašić Foto: ATA Images/Antonio Ahel, Instagram/lejlakasic

Nakon što je pre nekoliko dana optužila crnogorskog muzičara Ramba Amadeusa za seksualno napastvovanje, oglasila se Lejla Kašić, producentkinja emisije "Dnevnica" na Radio-televiziji Crne Gore i otkrila još detalja.

Lejla je otkrila kakvu vrstu seksualnog uznemiravanja je doživela i da li je, osim UNICEF-u, slučaj prijavila i policiji.

- U medijima i na društvenim mrežama ne želim da se bavim detaljima i da svodim jedno, za mene, izuzetno traumatično i potresno iskustvo na nivo tabloida. Institucije koje trebaju da znaju - znaju tok događaja i trenutak u kom je eksalirao. Reč je o neprimerenom i nedozvoljenom dodiru po intimnom delu tela, uz propratne skeptične komentare, na kraju i njegovo priznanje učinjenog - rekla je producentkinja za Nova.rs i dodala:

- Smatram da je Pušić opravdano sankcionisan iz UNICEF-a, te da će moj nesrećni slučaj biti opomena makar jednom nasilniku da ne učini slično i podrška makar jednoj devojci da prijavi i da ne ćuti. Samo brzim reagovanjam na bilo koji vid nasilja i uznemiravanja možemo sprečiti velike tragedije, tragedija na nivu silovanja ili femicida.

Podsetimo, Antonija Pušića, poznatijeg kao Rambo Amadeus, optužila je producentkinja emisije "Dnevnica" Lejla Kašić za seksulano unemiravanje, te je javno pozvala UNICEF da reaguje. Ispred UNICEF-a ubrzo su se oglasili zavničnim saopštenjem u kojem navode da osuđuju bilo koji vid uznemiravanja, te da će popularni muzičar biti suspendovan. Rambo Amades se ovim povodom nije oglašavao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare

    14. mart 2023 | 12:15

    Danas je najlakše optužiti nekog, a dokaži to

  • Samo kažem

    14. mart 2023 | 16:30

    Loša reklama je ipak reklama. Dokaži da govoriš istunu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA