Vreme čitanja: oko 1 min.

Mandžuka se provodila sa Kilibardom i Savom Miloševićem: Glumica se utegla u helanke, njena lepota ne "bledi"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Utegnuta u kožne helanke, krajnje smerno obučena, Mandžuka je svojim savršenim izgledom privukla pažnju prisutnih, a najviše zbog svoje lepote koja "ne bledi"

  • 1

Maja Mandžuka pojavila se sinoć na jednom gradskom događaju, gde se provodila sa voditeljkom Marijom Kilibardom i slavnim fudbalerom Savom Miloševićem.

Mandžuka je došla na promociju novih pesama benda "Rogati", u društvu voditeljke Marije.

Utegnuta u kožne helanke, krajnje smerno obučena, Mandžuka je svojim savršenim izgledom privukla pažnju prisutnih, a najviše zbog svoje lepote koja "ne bledi".

Maja i njena prijateljica Kilibarda odmah su se smestile za sto za kojim je sedeo legendarni Savo Milošević koji je došao da podrži svoju dragu, voditelju Nataliju Tipsarević.

Glumica i voditeljka su se nakon pozdravljanja sa Miloševićem smestile i nastavile da ćaskaju sa košarkašem, uz koju čašicu.

Kako je sve izgledalo , ali i kako izgleda sada Mandžuka pogledajte u videu na početku teksta, ali i galeriji u nastavku teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MiMi

    14. mart 2023 | 21:21

    Ova dokona Kilibarda u svakoj čirbi mirođija🤦‍♀️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA