Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezda Granda se požalila da se bori sa oizbiljnim problemom, moli za pomoć: "Ne mogu više"

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Legnem lepo da spavam, pukne mi cipelarnik, pa pukne frižider, pa sto, pa polica i samo pucketa sve vreme različiti predmeti", nabrajala je mlada Zvezda Granda

  • 4
Mina Atomska Printskrin: TV prva/Zvezde Granda

Učesnica takmičenja "Zvezde Granda" Atomska Mina požalila se fanovima da pati od insomnije na koju utiče stvar koju ne može da kontroliše zbog čega se javno oglasila i zatražila pomoć.

Kako je istakla mlada pevačica, zbog insomije od koje pati smeta joj gotovo svaki zvuk i šum koji čuje kada legne u krevet.

- Molim ljude da mi pomognu. Zaneramićemo to što ustajem za 3 sata i imam inosomniju, ali imam je delom zbog toga što ne prestaju predmeti da mi pucketaju po stanu - počela je Mina, zatim detaljno i objasnila kako se to manifestuje.

- Legnem lepo da spavam, pukne mi cipelarnik, pa pukne frižider, pa sto, pa polica i samo pucketa sve vreme različiti predmeti i taman da zaspim ono nešto pucka, kao da se to drvo otpušta ili ne znam. Onda uplaim televiziju da ne čujem to pucketanje i ne vredi, ide normalan program dok ja ne upalim, kako ja uključim to kreču da se deru, da se tuku, to kreće horor, noževima da se bodu. Ja ne mogu više- ispričala je pevačica za "Grandonline" koja se nada da če joj neko pomoći da prevaziđe ovaj problem.

Podsećamo, u jednom intervjuu koji je dala nedavno za Grand otkrila i svoj ljubavni status.

- Na ljubavnom planu nemam nikoga i ništa, samo ljubav prema sebi, za sada (smeh). Uživam u tome da nikome ne dugujem ništa, ni objašnjenje, ni javljanje kada stignem kući, ni zašto sam ovo ili ono uradila. Tako da polako- tvrdi pevačica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RODJAK

    14. mart 2023 | 18:23

    zato ti i pucka sto nemas nikog 😁🤣

  • Jasmina

    15. mart 2023 | 07:16

    Nakon celodnevnog zanimanja po kući ,toliko sam umorna da ne čujem više ništa.

  • moki

    14. mart 2023 | 20:13

    Izudaraj se uvece i ima da spavas ko beba!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA