≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Isak Šabanović otkrio da želi na Evroviziju, ali ne da predstavlja Srbiju: "Prvi put me nisu zvali"

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Možda sledeće godine odem, pa neka budem i poslednji", priznao je mladi pevač

  • 1
Isak Šabanović Printskrin: K1

Isak Šabanović govorio je o novim projektima, ali i otkrio zbog čega se ove godine nije prijavio za izbor za Pesmu Evrovizije u Srbiji.

- Često me to pitaju, a ja bih najviše voleo svoju državu da predstavljam. Nikako da odem na tu Monteviziju. Prvi put me nisu zvali, drugi put, nisam ni video da ima. Možda sledeće godine odem, pa neka budem i poslednji. Svakako bi mi bila velika čast.

Mladi muzičar ističe da ima puno posla po dijaspori, kao i da slabije nastupa po Srbiji. Planira uskoro da predstavi nove pesme, a pojaviće se i na Festivalu "Beogradskom proleće".

- Snimio sam pesmu "Svakoj sam ponešto dao", koju ću predstaviti na "Beogradskom proleću". Sad sam ušao u studio kod Mareta Miloševića, i imam oseća, kao da moram sve ispočetka. Preslušavamo pesme, pa stvaram nešto svoje. Rekao sam sebi, da moram sada da napravim nešto kako treba - kaže Isak u emisiji "Kec na jedanaest” na televiziji K1.

Video: Bio je glavni favorit, a pobeda mu je izmakla za dlaku: Evo šta je izjavio Isak nakon finala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA