Vreme čitanja: oko 2 min.

Luksuzna zdanja poznatih u prestonici Srbije ostavljaju bez daha: Vila ove folkerke košta 2.5 miliona evra

Vreme čitanja: oko 2 min.

Brojne poznate ličnosti su novac od honorara i bakšiša pametno uložili

  • 3

Brojne poznate ličnosti su novac od pevanja uložile u nekretnine, kako u Srbiji, tako i širom regiona.

Novac, barem kada je u pitanju uređivanje enterijera i ekterijera, nisu štedeli, a njihove vile ostavljaju bez daha.

Neki od njih su oazu mira pronašli u Beogradu, a većina njih se ipak odlučila da to bude neki mirniji kraj daleko od gradske vreve.

Pevač Haris Džinović je pre nekoliko godina kupio zemlju u luksuznom beogradskom kraju Senjak, gde je ubrzo počeo sa zidanjem veličanstvene porodične kuće u vrednosti od dva miliona evra.

S obzirom na to da kralj meraka godinama živi na relaciji Srbija-Pariz, u Beogradu je živeo u iznajmljenoj kući u Diplomatskom naselju na Banovom brdu. Kako bi svojoj deci obezbedio sopstveni krov nad glavom, pevač je nekoliko godina gradio impozantnu vilu od čak 900 kvadratnih metara u kojoj sada živi sa suprugom Melinom i ćerkom Đinom.

Nameštaj je uglavnom dovezen iz inostranstva po ukusu njegove supruge Meline, a velelepna kuća pored raskošnih prostorija kao što su dnevna soba, spavaće sobe, kuhinja i više kupatila takođe ima i teretanu, salu za proslave, spa centar, a u dvorištu je napravljen i bazen.

Folk pevač Mile Kitić i njegova supruga, pevačica Marta Savić, žive u velelepnom zdanju u Beogradu koje su ukrasili po svojoj meri.

Spoljašnost kuće je bele boje, vila je opasana visokim zidinama sa crnom ogromnom kapijom, a roletne na prozorima spuštene, kako se sa ulice ne bi videla unutrašnjost kuće.

U vili dominira beli mermer, a elegancija i umerenost odišu sa svih strana.

Vila takođe poseduje i bazen koji se nalazi u centru, bilijar salu, ogroman garderober, a spekuliše se i da je par izdvojio preko pola miliona evra za opremanje ovog zdanja.

Poznati pevač Željko Joksimović i voditeljka Jovana Joksimović već dugo žive na Senjaku, a svoju vilu nikada ne ističu i privatan život drže daleko od očiju javnosti.

Pojedini mediji su tvrdili da je bračni par nekretninu u elitnom kraju Beograda platio 2,5 miliona evra, a dodatno su se istrošili, budući da su je kompletno i uredili po svom ukusu.

Ogromna dnevna soba u vili i luskuzno kupatilo ostavljaju bez daha, a zdanje poseduje i bazen u dvorištu.

Popularna pevačica Vera Matović pored luksuzne vile na Dedinju, poseduje još jednu luksuznu nekretninu za koju javnost nije znala.

U pitanju je nekretnina na Trošarini u blizini Torlaka, na dva sprata, sa ogromnom terasom i visokom ogradom.

Pop diva Jelena Karleuša pre nekoliko godina na poklon je dobila vilu na Dedinju od supruga Duška Tošića, čija vrednost se procenjuju na oko 2,5 miliona evra.

JK poseduje u vili garderober od 250 kvadrata, a kuća ima čak deset kupatila.

Luksuzna nekretnina poseduje dva bazena - unutrašnji i spoljni, dve garaže, kao i ogromno dvorište koje je zaštićeno zidovima, kamerama, te bodljikavom žicom.

Vila je ranije pripadala Draganu Stojkoviću Piksiju, od koga su je kupili 2018. godine i tada su iskeširali 2,5 miliona evra.

U galeriji ispod pogledajte kako izgledaju luksuzne vile poznatih:

Video: Sloba pokazao unutrašnjost luksuzne vile na Višnjičkoj banji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гишка

    19. mart 2023 | 22:20

    Ко штити овај луксуз. Дали је пореска управа испроверавала естраду колики су порез платили на ове луксузне некретнине и дали они уопште плаћају порез на зараду и када су задњи пут проверавани. Пола од њих ће да тражи националну пензију.

  • Ena

    19. mart 2023 | 22:38

    NIJE SREĆA PARA PUNA VREĆA!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA