≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jovana Jeremić se utegla u uski kombinezon i obmotala se kaiševima: Dekolte "puca", a piplmetar "eksplodirao"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Naravno, ni ovo jutro nije prošlo bez "pohvale" plesnim umećima, pa je tako u svom dobrom maniru zavrtela uz neki novi domaći hit

  • 20

Voditeljka "Novog jutra", Jovana Jeremić i ovog vikenda uspela je da šokira auditorijum kraj malih ekrana svojim izdanjem, odnosno kostimom koji je ponela ovog jutra.

Jovana se za još jedan radni vikend ozbiljno spremila, makare ako je suditi po odabiru garderobe koji je obukla ove subote.

I taman kad su mnogi pomislili da su videli sve - od minića, dolara, karnevalskih gaća i bade-mantila za masažu u Jutarnjem, Jovana uspe da ih ostavi bez teksta.

Ona je na sebi imala zeleni kombinezon koji je imao kaiševe koji su je stiskali i po stomaku i butinama, a na sebi je imala i visoke potpetice.

Dekolte je prvo upao u oči, a tokom njene šetnje u krug pred velikim LED ekranom, Jovana je otkrila i da li se kaiševi kopčaju na zadnjici ili ne.

Naravno, ni ovo jutro nije prošlo bez "pohvale" plesnim umećima, pa je tako u svom dobrom maniru zavrtela uz neki novi domaći hit.

Video: Specijalno za nju dizajnirano: Jovana Jeremić meša pozadinom u kombinezonu s dolarima i njenim likom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lol

    18. mart 2023 | 12:05

    Nekada su tako obucene zene vracali sa posla da se presvuku u odecu koja je odgovara firmi gde radi.Znaci pristojno a ovako obucena zna se gde moze ...kakva tv takav i voditelj.

  • Bože

    18. mart 2023 | 12:26

    Straleta u pokušaju... A što igra😂kao drvo! Kakav komplet užas i blam.

  • RoBot

    18. mart 2023 | 11:38

    Ahahahahahahahahhaahahahah

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA