Vreme čitanja: oko 1 min.

Uraganke isprozivale Luka Bleka, tviteraši besni: "Dno, ovo im nije trebalo"

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ja njega ništa nisam razumela, kad sam došla kući uključila sam translate" rekla je jedna od Uraganki

  • 13
Uraganke i Luka Blek Foto: Mileta Mirčetić, Nikola Anđić

Članice nove postave sastava "Hurricane" gostujući u jednoj emisiji isprozivale su Luku Bleka, ovogodišnjeg pobednika "Pesma za Evroviziju", a društvene mreže su se "usijale" zbog toga.

Članice su se prvo smejale na pomen predstavnika Srbije na Pesmi Evrovizije, a potom nahvalile njegove plesače.

- Ja njega ništa nisam razumela, kad sam došla kući uključila sam translate - rekla je jedna od njih dok su se ostale pevačice smejale, pa nastavila:

- Prvi dan kada je objavljena pesma nije bio prevod, a očigledno su ga stavili kasnije jer je bilo potrebno. Sve što sam razumela da peva bilo je 'grrrmi' i 'samo mi se spava', ali koreografija je dobra, igrači su ubili".

Ovi podrugljivi komentari izazvali su revolt brojnih tviteraša, koji su osuli paljbu po novim "uragankama".

- Ha-ha, sujetne jednopoenašice! Koliko su sebi ovom sujetom zapečatile i to malo karijere što su imale. A one dobile jedan poen i pobegle od sramote, pa nisu ni ostale do proglašenja pobednika! Dno, ovo im nije trebalo! U šoku sam kolika sujeta! One su doživele pravi blam na PZE. Predstavljale su sebe kao neke favorite, a nisu dobile ništa, ni od žirija ni od publike. Jasno je zašto su tako užasno ljubomorne na Luku! One će nekome da kažu da mu se pesma ne razume. One koje pevaju "Zami zumi zami"! I one i Anđelina, koja je odmah posle tvitovala pa izbrisala: "Sad spavaj, zaslužio si!" Bolje neka misle o svojim nastupima od dva dinara! - glase samo neki od komentara na Tviteru, piše Kurir.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • СрбIN

    20. mart 2023 | 10:49

    Поред толико прелепик срБских народник песама, ми смо дошли да у ВАСКРШЊЕМ ПОСТУ, ПРВЕ НЕДЕЉЕ(када се и Славе померају по канонима) слушамо сатанизам и ставимо МАНИФЕСТАЦИЈЕ ИЗНАД БОГА! Каква нам је песма, такав ће нам бити живот. СРБИЈО БУДИ СЕ, ВЕЋ СМО ОКАСНИЛИ 😪

  • Obilić

    20. mart 2023 | 10:49

    Ispravka 'ne peva ' sapuce, samo sto to niko ne razume. Uzaas dotakli smo dno

  • Gledalac

    20. mart 2023 | 10:33

    Nije važno da li mi razumemo, bitno je da li će Evropa razumeti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA