Vreme čitanja: oko 1 min.

Vatreni ples Karleuše i Pavlovićeve na Sofijinom rođendanu: Jelena ide do poda, a Milica se uvija oko nje

Vreme čitanja: oko 1 min.

Milica i Jelena su pokazale svoje plesno umeće i dodatno zagrejale atmosferu

  • 10

Manekenka i modna kreatorka Sofija Milošević napravila je sinoć luksuznu žurku u prestonici povodom svog 32. rođendana.

Atmosfera na slavlju je bila na vrhuncu od samog početka, a za to se potrudila pevačica Tea Tairović koja je trenutno jedna od najtraženijih pevačica sa ovih prostora.

Brojne dame upriličile su slavlje, a među njima su se našle i Milica Pavlović i Jelena Karleuša koje su i privatno jako dobre prijateljice.

Na snimcima koje su obe podelile, vidimo Pavlovićevu koja se uvija oko Jelene, a i Karleušu koja odgovara na poziv za ples.

Milica i Jelena su pokazale svoje plesno umeće i dodatno zagrejale atmosferu, a kako je to izgledalo pogledajte na video snimcima u okviru teksta.

Na pomenutoj žurki našle su se i pevačica Rada Manojlović, glumica Jelisaveta Orašanin i mnoge druge poznate dame, a i muškarci sa domaće i regionalne javne scene.

Video: Najluksuznije vile estradnih zvezda: Kućerina jedne pevačice vredi 2,5 miliona evra


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    20. mart 2023 | 17:30

    E sad su uspele u životu... Ova jadna Milica je bila i simpatična dok je bila normalna devojka na pocetku, a sad je druzenjem sa ovom gutačicom fudbalera i netalentovanom pljuvačicom i šlihtarom svemu izopačenom dotakla dno. Ovakvu samo može idiot da oženi, ili napravi joj dete.

  • mina

    20. mart 2023 | 18:44

    Мено је ово претужно. Као забављачице. Дали је могуће да је скидање и лака порнографиј једино што могу да понуде. Чврсто верујем да у њима има нњки квалитет који микако да угледа светлост дана и зачепи уста свима који их пљују. Овао изгледа да ро чине са разлогом. Жрне су се бориле за права. Јесу ли ово женска права? Или женска усамљеност приказана кроз незајажљиву жељу да се заборави сиромаштина.

  • Nikola

    20. mart 2023 | 16:05

    Modna kreatorka??!😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA