≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oglasio se kum Peđe Medenice, otkrio u kakvom je stanju folker nakon hitne operacije

Vreme čitanja: oko 1 min.

Peđa je odmah nakon operacije je napustio kliniku i trenutno odmara na jednoj srpskoj planini, a ubrzo se vraća i svojim nastupima

  • 0
Peđa Medenica, Novogodi Foto: A. Nalbantjan

Nakon što je juče Peđa Medenica operisan, zbog čega je morao da otkaže sve nastupe, oglasio se folkerov kum Endži Mavrić i otkrio u kakvom je stanju pevač.

Peđa je odmah nakon operacije je napustio kliniku i trenutno odmara na jednoj srpskoj planini, a ubrzo se vraća i svojim nastupima.

Folkerov kum se oglasio sada i otkrio u kakvom je stanju Medenica.

- Jeste operisan, ali nije u bolnici. Preneli su da su glasne žice u pitanju, nije tako. Operisao je samo polip, to je zaista rutinska intervencija, blaža čak i od operacije krajnika - rekao je Endži i dodao:

- On je sada na Zlatiboru sa porodicom, sve je u najboljem redu. Već sutra se vraća za Beograd, dogovorili smo se da idemo ručak, pravimo planove i nastavljamo dalje sa radom. Zaista ništa nije ozbiljno kako su neki preneli, hvala Bogu, to je samo rutinska operacija, ništa strašno - zaključio je Mavrić za Grand.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA