≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ćerka Vlade Divca progovorila o problemima s kojima se susrela: "Usvojena sam, osetila sam na svojoj koži..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ja sam Petra Divac i ja sam usvojena. Odlučila sam da pokrenem projekat "Usvojeni za usvojene", započela je ona u svom blogu

  • 2
Petra Divac Printscreen/Instagram/divacc

Petra Divac, usvojena je ćerka proslavljenog košarkaša Vlade Divca, a u sklopu svog bloga koji je pokrenula pre nekoliko godina sada je pokrenula i jednu lepu akciju.

Pre nekoliko godina ova mlada dama otvorila je blog na kome piše o sebi, svojoj porodici, svetu, školovanju, društvenim izazovima, svemu što je interesuje.

S obzirom na to da su je roditelji usvojili kada je bila šestomesečna beba, Petra je preko Instagrama pozvala sve koji dele isto iskustvo da joj se pridruže u novom programu.

- Ja sam Petra Divac i ja sam usvojena. Odlučila sam da pokrenem projekat "Usvojeni za usvojene" zato što znam i na svojoj koži sam osetila različite probleme sa kojima se suočavamo mi koji smo usvojeni. Ako želite da sa nama podelite svoje iskustvo i probleme, ili prosto želite da vas neko čuje i razume, molim vas pridružite se našoj grupi, da u atmosferi podrške razmenimo iskustva. Nikada nije kasno da se zatraži pomoć, a verujem da mi najbolje razumemo jedni druge - poručila je u video-snimku.

- Specijalni ljudi mogu da saosećaju sa našim bolom, ali jedino nas mogu razumeti oni koji su ga osetili. Podrška takve vrste, kada je neko u stanju da vas stvarno čuje i razume, sama po sebi je isceljujuća. Godine nisu važne, osećaj koji nosimo u sebi i zajedničko iskustvo je ono što nas povezuje. Zato vas sve pozivam da se prijavite u grupu podrške - istakla je Petra, a snimak je na svom profilu podelila i njena majka Ana Divac.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Ana Divac (@ana_divac)

Video: Divac domaćin Piksiju i fudbalerima: O kvalitetu američkog fudbala i da li će Jokić opet biti MVP

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zašto?

    23. mart 2023 | 13:03

    Imala si srecu da te usvoji bogata i divna porodica i da ti pruži sve najbolje u životu. Zašto, pomoć. Pomoć je potrebna deci koja su odrasla u domu za nezbrinute i posle 18.e godine moraju da se snalaze. Ono što te muči, to je, verovatno, zašto su te se odrekli, bioliski roditelji i ko su a to će ti reći tvoji pravi roditelji koji ništa nisu krili od tebe.♥️😍😀

  • Saveljic

    23. mart 2023 | 12:49

    Da te bogdom nisu usvojili sad bi ja Jos bio jaran sa vladom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA