Vreme čitanja: oko 1 min.

Miroslav je pre 30 godina prestao da pije, zakleo se pred ikonom: "Zapalio sam pijan ženi svu garderobu"

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Jedno jutro sam se probudio, stao pred ikonu Svetog Đorđa i rekao: "Budalo jedna, nećeš više." Moj problem je što nikada nisam podnosio alkohol", otkrio je Ilić

  • 3
Rts novogodišnji program Foto: Nikola Tomić

Pevač Miroslav Ilić nikada nije krio da je tokom svoje karijeru u jednom periodu imao problem sa alkoholom, koji je sada daleko iza njega, no sada je progovorio o tim danima i otkrio da je jednom prilikom pijan svojoj supruzi spalio stvari.

- Jedno jutro sam se probudio, stao pred ikonu Svetog Đorđa i rekao: "Budalo jedna, nećeš više." Moj problem je što nikada nisam podnosio alkohol. On je od mene pravio, da ne kažem šta... Shvatio sam da mogu lepo da se provedem i bez toga - zaključio je pevač.

- Tačno u martu 1989. popio sam čašicu alkohola poslednji put. Rekao sam sebi: "Miroslave, to nije za tebe, nemoj da ti je više palo na pamet u životu". Hvala Bogu od tada nikad više - naveo je pevač.

Rekao je da mu se nije dešavalo da danima ne dolazi kući kad se napije, kao i da je znao mesecima da se leči posle pijanstva. Jedna od neslavnih epizoda koje se seća jeste ta kad je supruzi Gordani zapalio garderobu jer mu je rekla da nema šta da obuče.

- Istina je (smeh). Zamislite čoveka budalu koji ženi zapali svu garderobu... Ne ponosim se time, ali ne odričem se ničega što sam uradio, pa makar to bilo i loše - rekao je u Sceniranju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • baba smilja iz darosave

    28. mart 2023 | 03:24

    mnogo los covek potrosio milione da pokusa da daokaze da njegov vanbracni sin nije njegov

  • ?

    28. mart 2023 | 02:08

    vojnicki pozdrav a nije ni vojnik ni oficir

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA