≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Voditeljka i doktorka Katarina Bajec operisala tumor dojke i sve snimila: Operacija je bila teška

Vreme čitanja: oko 1 min.

Doktorka je svoju publiku odvela u jednu novu avanturu gde je kao lekar, ona sama postala pacijent i sa svima nesebično podelila svoj zdravstveni problem

  • 0
dr Katarina Bajec dr Katarina Bajec/ Foto: Arhiva

Doktorka Katarina Bajec i autorka emisije "Zdravo misli", operisana je zbog tumora dojke, a ceo proces hiruškog zahvata snimila je i biće emitovani u njenoj emisiji.

Katarina je neko kome se veruje i ko je sa pravom stekao puno poverenje brojnih gledalaca kraj malih ekrana, te ne čudi činjenica što su njene emisije sa fokusom na zdravlje postale toliko popularne i gledane.

Neretko ugošćuje poznate ličnosti, deli veoma praktične i zlata vredne savete, a ovog puta iznenadila je mnoge i odvažila se na korak da kamerama bude zabeležena i javno prikazana operacija Katarine Bajec, piše Story.

Kao jedno od omiljenih lica iz sveta medicine i žena koja je velikim delom zaslužna za popularizaciju iste u Srbiji, doktorka je svoju publiku odvela u jednu novu avanturu gde je kao lekar, ona sama postala pacijent i sa svima nesebično podelila svoj zdravstveni problem.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Katarina Bajec (@dr.katarina.bajec)

Naime, reč je o fibroadenomu, benignom tumoru dojke koji se najčešće javlja kod žena od 30. do 40. godine, a kako se i sama doktorka susrela sa ovim problemom, ona je o tome rešila javno da progovori i otkrije kako je nakon više od 20 godina isti uspela da reši.

Video: Potresna ispovest pevačice koja je pobedila rak dojke: Živite svaki dan kao da je poslednji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA