≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Vera Matović ima najskuplju vilu na estradi, ali se vozi starim autom: Tojota od 2.000 evra je pevačicin izbor

Vreme čitanja: oko 2 min.

Vera je i ovaj put iznenadila javnost

  • 1
Pink novogodišnji program Foto: Nikola Tomić

Pevačica Vera Matović vlasnica je najskuplje vile na domaćoj javnoj sceni, međutim, njen automobil pokazuje da ne boluje od toga da sve "pršti" od lukuza.

Naime, Vera je u svoju vilu ulagala godinama, te je kupovala razne umetničke slike i komade, čija cena je vremenom porasla, pa se i sama vrednost vile povećala, a trenutno se porcenjuje na 3.8 miliona.

Vera je sada "uhvaćena" budnim okom sedme sile, kako je obavljala osnovne dnevne obaveze, a sve vreme se vozila u autu marke "Tojota Jaris".

Mnoge je ovo iznenadilo, jer su ipak očekivali da će automobil biti u skladu sa kućom, što pevačica svakako može da priušti, ali izgleda da joj ipak nije najbitniji lukuz već praktičnost.

Pomenute slike pogledajte ispod.

Vera je jednom prilikom istakla da je priče o bogatsvu i te kako pogađaju.

- Eto, kažu da se "kupam u bogatstvu". Što mi to prave?! Kakvo bogatstvo?! Ja uopšte nemam bogatstvo. Imam tu jednu kuću i još jednu, da ne kažem šta. Plaćamo porez i sve što treba državi. Sve što imam sam ostavila u državi Srbiji, a ne po inostranstvu. Nisu oni videli kako sam ja zaradila te pare - rekla je Vera za "Grand" nedavno, a onda nastavila o tome da joj je ovo neprijatna tema zbog koje nema mira i često pusti suze.

- Koga to treba da dira i da mi nanosi bol, umesto da uživam i da budem srećna sa porodicom?! Uvek mi nanesu bol kad to kažu i onda plačem. Što mi nanose toliku bol?! Ja nisam ništa kriva. Nisu oni videli kako sam ja zaradila te pare. Nisu videli kako sam prolivala krv i znoj. Nisu videli kako sam išla na putovanja, koliko sam deci manjkala, kako sam ih ostavljala sa mojom majkom ili drugim osobama u koje sam imala poverenje, kako sam ih nosila kojekuda, od Nemačke i Austrije do Holandije. Što mi to rade?! Što nisu videli moje muke i kako sam došla do toga - upitala se pevačica tada.

Video: Najluksuznije vile estradnih zvezda: Kućerina jedne pevačice vredi 2,5 miliona evra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA