≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bogdana Ražnatović dve nedelje pred porođaj objavila sliku: Stomak "do zuba", a ona se nije ugojila ni gram

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako se može videti na fotorgaiji koju je objavila njoj se ozbiljno nazire stomak ispod majice, jer za dve nedelje ulazi u deveti mesec

  • 1
Bogdana Ražnatović Printskrin: Blic TV

Supruga Veljka Ražnatovića, Bogdana sitno broji do porođaja, a na mrežama gde se dugo nije oglašavala sada je objavila fotografiju i pokazala kako izgleda u poodmakloj trudnoći.

Cela porodica Ražnatović sa neizvesnošću očekuje dolazak malog Krstana, koji će, kako je Ceca otkrila, sredinom aprila postati novi član u njihovom domu.

Kako se može videti na fotorgaiji koju je objavila njoj se ozbiljno nazire stomak ispod majice, jer za dve nedelje ulazi u deveti mesec, ali svoju kilažu održava - nije nabacila višak.

Bogdana je na na fotografiji u ležernoj majici, sa punđom na glavi i bez trunke šminke, te deluje vrlo bezbrižno, opušteno i potpuno spremno na porođaj.

Kako izgleda samo dve nedelje pred porođaj pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Video: Veljko snimao sina kako se pomera u stomaku: Uskoro stiže Krstan u porodicu Ražnatović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Caci Jovanoski

    2. april 2023 | 15:05

    Neka dragi Bog bdi i çuva makju i bebu u trenutku kad maleni bude dolazio na ovaj svet,majci źelim da se sa bebom u ruke vrate kuçi kod tatu i brata, babi i tetki.Porodici Raźnjatoviç çestitam prinovu💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝(po jedno srculence za vas od çlanova moje porodice)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA