Vreme čitanja: oko 1 min.

Goca Tržan dala važan savet parovima koji se bore za potomstvo: "To jhe veliki rolerkoster, nisam normalna"

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Želim da kažem ženama koje žele da postanu majke, a imaju muževe koji ne žele da se provere i da se leče", izjavila je pevačica

  • 1
Zorica Brunclik, Koncert Tašmajdan

Foto: Nikola Tomić

Goca Tržan, poslednjih 12 godina, vodi veliku bitku da se ostvari po drugi put u ulozi majke.

Često u javnosti deli svoja osećanja, ali i naglašava da nema nameru da odustane od toga da svom suprugu Raši Novakoviću, podari dete. Ona je sada dala je savet svim ženama koje se nalaze u kasnim 30. godinama ili ranim četrdesetim, na koje stvari obavezno moraju da obrate pažnju, ukoliko planiraju da postanu majke.

- Želim da kažem ženama koje žele da postanu majke, a imaju muževe koji ne žele da se provere i da se leče, bežite od takvog muškarca, jer on ne želi dete. Sa druge strane, muškarci koji su potpuno zdravi, a vi čekate da se dogodi neka magija, neće se to dogoditi. Ne gubite vreme, jer je vreme za žene krucijalna stvar. Muškarac može da postane roditelj i u 70 godina, a vi ne - rekla je Goca i otkrila da li je imala momente u kojima je želela da odustane od van telesne oplodnje.

- Nisam odustala, jer nisam normalna. To je veliki rolerkoster sa emocijama. Mislim da ukoliko pokušavaš nešto, da ćeš u tome i uspeti. To je jedini način da uhvatiš red. Takođe je potrebno, da imate ginekologa i embriologa, koji moraju da budu iskreni i da vam kažu, da ne pokušavate sa svojim jajnim ćelijama, već da idete na donaciju. Izuzetno je važno da shvatite, da nikako ne smete da gubite vreme i da su normalna sva osećanja, u kojima čak dolazite i u trenutak kada želite da odustanete, ali potrebno je da se saberete i da donesete pravu odluku zajedno sa svojim partnerom. Uloga oba roditelja je mnogo važna u životu deteta. Savetujem i majke koje sada imaju ćerke tinejdžerke, da nikako im ne dozvole da abortiraju - zaključila je Goca u emisiji na K1.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    2. april 2023 | 15:00

    E bitno da se mi frljamo stranim izrazima.......znači i moja baba tetka bila u tom kosteru........a da nije ni znala.......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA