Vreme čitanja: oko 2 min.

Majka Dejana Dragojevića otkrila da on zapravo nije promenio veru: Obelodanila strogo čuvanu porodičnu tajnu

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ona se dotakla i navoda da ga je Dalila, njegova bivša supruga, nagovorila da pređe u islam

  • 9
Biljana i Dejan Dragojević Foto-kolaž: Marko Jovanović, Youtube/dejandragojevic

Majka zadrugaraDejana Dragojević, Biljana, otkrila je nove stvari kada je promena vere njenog sina u pitanju i otkrila detalj koji javnost nije znala.

Naime, Dejan i David o tome takođe nisu govorili, a onda se dotakla njegovog "prelaska" u islam, kao i kako joj je saopštio da ide u Meku i Medinu.

- Kada je došao kući iz rijalitija, nekad smo se doticali tih tema. Međutim, kada je rešio da ide u Saudijsku Arabiju, mislila sam da se šali. Pitala sam ga šta ga je privuklo, kaže interesovalo ga je da vidi kako to tamo izgleda za vreme njihovog posta. Pričali smo neobavezno o svim verama, i eto... - počela je ona i dodala:

- Dejan nije kršten. Moja deca nisu krštena, i to je prava istina. Samim tim ne može ni da izda veru, jer nije išao u crkvu. To je jednostavno tako prolazilo. Njega je uvek intresovala istorija. Četiri godine je živeo tamo gde je živeo, bio je okružen tim ljudima i stvarima i verovatno ga je to ponelo da čita Kuran i edukuje se na tu temu. Čak i ako poveruje u tu veru, pa šta sad? Znate kako kažu - Bog je jedan - prvi put priča Biljana o ovoj temi u javnosti.

Ona se dotakla i navoda da ga je Dalila, njegova bivša supruga, nagovorila da pređe u islam.

- Ne znam, to morate njega da pitate. Mislim da nije zbog nje. Jednostavno to je njegova volja i želja - iskrena je ona.

Biljana je prokomentarisala i Dejanovi novu izabranicu, a dotakla se i Aleksandrinog poteza u rijalitiju.

- Jovana je slatka, okej je, on neka odluči. Od Aleksandre nisam ono očekivala. Ali drago mi je što sam ušla i srećna sam. Rekla sam joj kad je ulazila da je ovo ispit. Tako je i bilo, bolje ovako nego opet da se vuku četiri, pet godina - iskrena je Biljana u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Podsetimo, Dejan Dragojević priznao je da je pre četiri godine primio islam, a javnost o tome od tada neprestano bruji, budući da se dosta nagađalo u rijalitiju.

Video: Ovde ću klanjati: Dejan Dragojević se javio iz Meke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    2. april 2023 | 20:30

    Dečko je izgubljen u vremenu i prostoru......

  • Srbenda

    2. april 2023 | 19:42

    Kad otac i majka,porodica ne prenesu porodicnu tradiciju,istorijske vrijednosti,vjeru na djecu onda to bude tako.Vama na cast i obraz roditelji,sigurno kroz istoriju imate poginule,pobijene koji su zasluzili da ih se unuci bar sjecaju i pominju...ovako ce se u grobu prevrtati!

  • nibrS

    2. april 2023 | 20:19

    Vama su tito i partija bili svetinje...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA