Vreme čitanja: oko 1 min.

Nikola Rokvić kupio kartu za svoj humanitarni koncert u Vranju i uplatio 30.000 dinara

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ulaznice za koncert u prodaji su od 3. aprila, po ceni od 500 dinara, ali kupci mogu ponuditi i više

  • 0
Nastup Nikole Rokvića u Mostaru Foto: Nikola Tomić, Instagram/meow_meow_it's_me

Pevač Nikola Rokvić, koji će održati veliki humanitarni koncert pod sloganom „Za tri naše“ 20. aprila u porti hrama Svete Trojice u Vranju, među prvima je kupio kartu upravo za svoj koncert.

Ulaznice za koncert u prodaji su od 3. aprila, po ceni od 500 dinara, ali kupci mogu ponuditi i više, s obzirom da će sav prihod sa koncerta bitiuplaćen na račune Fondacije Budi human, gde se prikuplja novac za

lečenje tri Vranjanke.

Organizatori koji imaju i tim za humanitarne akcije koji neprestano radi i nedeljno prikuplja preko 20.000 dinara došli su na ideju da prvu ulaznicu za koncert postave na humanitarne licitacije i ona je do sada dostigla cenu od 3.000 dinara.

Nikola Rokvić kada je dobio ovu informaciju odlučio je da kupi kartu broj dva za svoj koncert. On je odmah uplatio 30.000 dinara za lečenje jedne od korisnica.

Podsećamo da su sva sredstva namenjema lečenju Adriane Simeonove koja vodu bitku sa karcinomom, Nadice Stošić koja čeka na lečenje multiplaskleroze u Rusiji i Snežane Stanković koja ide na transplataciju

bubrega u Belorusiju.

Od početka akcije, naporima pojedinaca, na račune tri Vranjanke uplaćeno je oko dva miliona dinara.

(Telegraf.rs/S. Tasić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA